Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

 • Válassz több száz film és sorozat közül
 • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A leendő Aquaman beszólt a Marvel-rajongóknak

A Trónok harca sztárja durván beszólt a konkurenciának

 • Birkás Péter
 • 2015. 03. 18., 06:45
 • Trónok harca

Jason Momoát a Trónok harca tette sztárrá, ám hamarosan az HBO sorozatánál is nagyobb produkciók részese lesz, hiszen a Warner Bros. és a DC Comics őt választotta ki Aquaman szerepére. Hogy elköteleződését mindenki komolyan vegye, a színész a hétvégén jól el is küldte a picsába a konkurenciának számító Marvelt.

A Trónok harca tévésorozat Khal Drogójaként híressé vált Jason Momoáról már tavaly óta tudni lehet, hogy a Warner Bros. stúdió berkeiben készülő DC szuperhősfilmekben ő fogja alakítani az óceánok mélyéről származó Aquamant.

A szupererős, a vízi élőlényekkel kommunikálni képes karakter a 2016-ban érkező Batman v Superman: Dawn of Justice-ban jelenik meg először, 2018-ban pedig egy saját filmmel ostromolja meg a mozivásznakat. A marketinggépezet persze már most dübörög, így nemrégiben egy olyan plakát látott napvilágot, amin a morcos Momoa látható, méghozzá teljes harci díszben.

A leendő Aquaman pedig a hétvégén ellátogatott az Indiana Comic Con nevű rendezvényre, ahol egy Trónok harca-beszélgetés végén egy rajongó arra kérte, dedikálja az említett posztert, illetve üzenjen azoknak, akik utálják a DC képregényeket. A színész eleget tett a kérésnek, és a szignója mellé nemes egyszerűséggel csak annyit firkantott, hogy "Fuck Marvel", ami a legenyhébb fordításban is annyit tesz: "a Marvel bekaphatja".

Az autogram és az "üzenet" hitelességét persze sokan vitatják, és egyelőre Momoa szóvivője sem reagált az ezzel kapcsolatos megkeresésekre. Tudni lehet viszont, hogy a színész korábban – ugyan csak viccből, de – már George R. R. Martint is kiosztotta hasonló módon (a karaktere halála okán), így simán elképzelhető, hogy valóban az egykori Khal Drogo áll a nem túl baráti firkantás mögött.

A rajongók ilyen jellegű összeugrasztása bár elítélendő, tény, hogy a DC-nek és a Warnernek szüksége lesz egy jó adag hasonló tökösségre, ugyanis a képregény-feldolgozásokat illetően jelentős elmaradásban vannak a Marvelhez képest. A sokáig csak Batmanre koncentráló filmstúdió ugyan igyekszik felvenni a fonalat, de egyelőre nincs rá semmi garancia, hogy képes lesz olyan milliárdos bizniszt építeni saját szuperhősei köré, mint a konkurencia. Próbálkozni mindenesetre próbálkoznak, hiszen jövőre beindul az úthenger: érkezik az első Batmant és Supermant összeeresztő blockbuster, majd ezt követően DC karakterek egész sora lepi el a mozikat, méghozzá a következő sorrendben:

 • Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
 • Suicide Squad (2016)
 • Wonder Woman (2017)
 • Justice League Part One (2017)
 • The Flash (2018)
 • Aquaman (2018)
 • Shazam (2019)
 • Justice League Part Two (2019)
 • Cyborg (2020)
 • Green Lantern (2020)

TOVÁBBI NÉZNI- ÉS OLVASNIVALÓK:

- A vak szuperhős újra osztja a pofonokat
- Zöld Lámpás
- Sólyomszem is beszáll a Polgárháborúba
- A galaxis őrzői
- De miért csépeli Hulk a Vasembert?

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Zöld Lámpás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2011)

A galaxis őrzői

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)