Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Charlie Sheen szatyorban hordta a pornót a forgatásra

Charlie Sheen szatyorban hordta a pornót a forgatásra

  • TV GO
  • 2015. 03. 20., 07:35

Ivászat, prostituáltak, drogok, dühkitörések. A balhés színész egykori kollégája, Jon Cryer (Alan, a Két pasi – meg egy kicsiből) önéletrajzi könyvében őszintén mesél azokról a durva kalandokról, amelyeket a sorozatbeli testvérét alakító Sheen mellett élt át.

Cryer, So That Happened című, Amerikában áprilisban megjelenő memoárjából a The Hollywood Reporter magazin közölt részleteket. A színész töviről-hegyire elmeséli a Két pasi – meg egy kicsi első két, valamint botrányosan végződő nyolcadik évadának forgatási izgalmait. Sheen kiszámíthatatlan viselkedése és drog-valamint alkoholfüggősége sosem volt titok, Cryer azonban bennfentesként, és saját élményeit is megosztva tekint vissza a zűrös időszakra.

John Cryer egy tavalyi premieren (Forrás: Robyn Beck / AFP

SHEEN ÉS A PORNÓVAL TELI BEVÁSÁRLÓSZATYOR

Cryer elsőként egy hétköznapi forgatási szünetben megesett, Charlie Sheen-mércével mérve ártatlan epizódról emlékezik meg. Sheen akkori felesége, Denise Richards váratlanul meglátogatta férjét a forgatáson, aki a lakókocsijában található gyanús tárgyakat kollégájánál rejtette el. A kíváncsi Cryer a legbizarrabb tartalmakra is felkészült, amikor felfedezte, hogy a titkos szatyor pornófilmekkel van tele, de csak átlagosnak mondható alkotásokat talált.

Hasonlóan csalódott a fergeteges partikra számító színész akkor is, amikor kollégájával Las Vegasba utaztak. „A sorozatot népszerűsítő kötelező programokon kívül Charlie a szobájában pihent. Szóval, ami Vegasban történt, nem kell, hogy Vegasban maradjon, mert dögunalom volt” – sajnálkozik könyvében Cryer.

Cryer és Charlie Sheen még 2009-ben (Forrás: Kevin Winter / AFP)

PROSTITUÁLTAK, HÁRMAS SZEX

„Nem azért fizetem a prostituáltakat, hogy eljöjjenek hozzám, hanem hogy elmenjenek a házamból” – idézi az író Sheen egyik kedvenc mondását. Cryer és Sheen válása nagyjából egyszerre zajlott, és a színész a témában tapasztaltabb kollégáját kérte, hogy segítsen neki a pártalálásban.

Ez azonban nem bizonyult előremutatónak, ugyanis többször előfordult, hogy olyan nővel randevúzott, akiről idővel kiderült, hogy Sheen partnere volt. „Egyszer megkérdeztem, hogy miért szakítottak. Azt mondta, hogy szeretett volna hármasban szexelni vele, de a lány nem ment bele” – írja Cryer, akinek Sheen inspiráció gyanánt egy alkalommal még egy vagináról készített saját készítésű fotót is az orra alá dugott.

Valószínűleg ebbe nem ment bele a barátnő... (Forrás: CBS / Warner Bros.)

DROG, ALKOHOL, ELVONÓKÚRA

2009-ben, miután Sheen bántalmazta akkori feleségét, Brooke Muellert, Chuck Lorre, a Két pasi – meg egy kicsi című sorozat alkotója arra kérte Cryert, hogy beszéljen vele. Még mielőtt ez megtörténhetett volna, a színész elvonókúrára vonult. Eközben a menedzsereinek sikerült elintézniük, hogy a botrányok, és nyilvánvaló függőségei ellenére felemeljék Sheen gázsiját. „A háromszorosát kereste az én fizetésemnek. Hirtelen arra gondoltam, hogy a következő szerződésegyeztetésem előtt az lenne a legjobb, ha autósüldözésbe keverednék a rendőrökkel” – viccelődik Cryer.

A 8. évad forgatásának kezdetekor Sheen láthatóan rosszul érezte magát. Sápadt volt, gyakran izzadt és sokat fogyott. A játék is nehezére esett, elsiette a szövegét, vagy rosszkor lépett be. 2010 októberében Cryer is New Yorkban tartózkodott, amikor a színészre ittasan és meztelenül találtak a Plaza Hotel egyik szobájában. Kollégája szerint Sheen aznap a Mary Poppins-t nézte meg a gyerekeivel, és amikor a híreket látva megkérdezte tőle, hogy minden rendben van-e, Sheen csak ennyit válaszolt: „Kösz, haver. Azt hiszem jobban tettem volna, ha inkább végignéznem a Poppinst".

Charlie, aki a sorozatban is Charlie, az életben sem veti meg az alkoholt (Forrás: CBS / Warner Bros.)

AZ ÖSSZEOMLÁS ÉS A VÉG

2011 januárjában jutott el odáig a helyzet, hogy a Warner Bros. vezetői személyes találkozóra hívták Sheent. Kollégája szerint a színész olyan ideges volt a megbeszélés napján, hogy folyamatosan tévesztett a forgatáson. „Nehezen fogtam fel, hogy mit látok, mert Charlie végül mindig összeszedte magát a felvételekre, és tökéletesen teljesítette a feladatát. De akkor olyan volt, mintha HAL, a 2001: Űrodüsszeiá-ból megkergült volna.”

Végül második nekifutásra Sheen hibátlanul eljátszotta a szerepét, de a felvétel befejezése után azonnal hazahajtott, faképnél hagyva a lakókocsijánál várakozó stúdióvezetőket. Ez volt az utolsó Két pasi – meg egy kicsi epizód, amit a színész leforgatott.

Miután Sheen február végén egy rádióinterjúban bohócnak és sarlatánnak nevezte a széria alkotóját, Chuck Lorre-t, valamint annak zsidó származásával élcelődött és élő adásban megadta az író-producer telefonszámát, a stúdió február 25-én hivatalosan is kirúgta. „Chuck annyi halálos fenyegetést kapott az adás után, hogy biztonsági őröket kellett felbérelnie” – írja Cryer, és hosszan elemzi a média és a színész menedzsereinek a felelősségét is, akik a legkevésbé sem törődtek azzal, hogy egy drogfüggőről van szó, aki bármikor meghalhat. Szerinte elképesztő, hogy egyesek lázadónak kiáltották ki Sheent, pedig „ő csak egy fickó, aki mindent megkapott, amire valaha is vágyott”.

TOVÁBBI NÉZNI- ÉS OLVASNIVALÓK:

- Liza Minnelli megint bevonult az elvonóra
- Förtelmes főnökök 2
- Elgurult Russell Crowe gyógyszere
- Szexvideó

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kevin Winter / AFP

Filmek Neked!

Lepattintva

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2008)

A három testőr

Színes, magyarul beszélő, amerikai-osztrák-angol kalandfilm (1993)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)