Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kapcsolj ki novemberben a Comedy Centrál sorozataival

  • TV GO
  • 2017. 11. 14., 12:18
  • Minden, ami TV

A Telekom IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV előfizetőinknek a november havi bónusz csatorna a Comedy Central. Mutatjuk, mit láthattok a csatornán a hónapban. Kapcsold össze TV előfizetésed a TV GO-val és tévézz bárhol, bármikor!

A Bónusz csatorna lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél érhető el, a 7-es csatornahelyen és számukra a TV GO-n is, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. Novemberben a bónusz csatorna az Comedy Central, amely 2017. október 31. 12 óra és 2017. december 01. 12 óra között látható.

Nem kapcsoltad még össze Telekom otthoni TV-csomagodat a TV GO-val?

Kapcsold össze az MT ID-at vagy az IPTV felületen kapott kódot a TV GO-val ide kattintva és nézd az Comedy Central műsorát a TV GO-n is!

A Comedy Central töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb sorozatpremierekkel, közönségkedvenc vígjátékokkal, késő esti húzós animációkkal, hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legfrissebb stand-up tehetségeivel, valamint egyedi sajátgyártású műsoraival (Készhelyzet, Comedy Club, Tömény történelem).

Igaz, a Bónusz csatorna kedvezményébe nem tartozik bele, de ettől még fontos, hogy a Comedy-csoport legújabb tagja, a Comedy Central Family még több, széles nézői körnek szóló humoros szórakoztató tartalommal bővíti a kínálatot. A teljesen magyar nyelvű, hazai szerkesztésű és a magyar piaci igényekre szabott csatornán az olyan ismerős címek mellett, mint az Így jártam anyátokkal (hétköznap 20:30-kor), az Új csaj, a Melissa és Joey (hétköznap 17.00-kor) vagy a Kertvárosba, országos premierekkel is jelentkezik. Így a Comedy Central Family-n látható a Hallatlan (Speechless) sorozat és a Baby Daddy (hétköznap 18:30-kor) új évadai, de még a Simon macskája (Simon’s Cat) animációs sorozat gegjei is.

Novemberi kiemelt tartalmak Comedy Centralon

Tömény történelem 2. évad

Péntekenként 22:00 órakor

A magyar történelem sorsfordító vagy éppen kevésbé ismert eseményeit alternatív nézőpontból megközelítő Tömény történelem második évada péntek esténként debütál a humorcsatornán. A tizenhét részből álló szériát Spáh Dávid rendező jegyzi, hazánk hírességei pedig poharat ragadnak, hogy némi alkohol segítségével gondoljanak újra egy- egy történelmi sztorit és meséljék el saját, hajmeresztőbbnél hajmeresztőbben szórakoztató verziójukat, melyeket aztán nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekben, józan színészek adnak elő, hang nélkül, szájszinkronnal, tátogva.

A műsor új évadában ismét bevállalós sztárok, többek között Fluor Tomi, Papp Szabi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee néznek a pohár fenekére, hogy történelmünk eseményeit mámoros állapotban írják újra. A humoros történeteket pedig olyan színészek elevenítik meg a képernyőn, mint Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt, vagy Gáspár Tibor.

Mike & Molly 6. évad (országos premier)

November 1-től szerdánként 21:30-kor

Mike és Molly egy imádnivaló pár, nem mindennapi méretekkel. Egy terápiás csoportfoglalkozáson találták meg a szerelmet és azóta egymást és környezetüket is jókedvűen boldogítják.

Archer 8. évad (országos premier)

November 2-től Csütörtökönként 21:00 órakor

A sorozat főszereplője Sterling Archer, a világ legveszélyesebb kéme. Bár mesteri szinten űzi hivatását, egoista bunkó, akit csak az érdekel, hogy a zsarnoki anyja által vezetett kémszervezet pénzét nőkre, alkoholra és kocsikra költse.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Minden, ami TV