Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Felesleges elolvasni a Trónok harcát

Felesleges elolvasni a Trónok harcát

  • TV GO
  • 2015. 03. 24., 22:00
  • Trónok harca

A Trónok harca sorozat készítői több fordulatot is el fognak lőni a tévében George R.R. Martin még csak most íródó regényéből. Talán már az április 12-én induló ötödik szezonban kiderülnek olyan titkok, amiket még azok sem ismerhetnek, akik már olvasták az eddig megjelent köteteket.

A Trónok harca tévés verzióját megalkotó D.B. Weiss és David Benioff azon kevesek közé tartoznak, akik ismerik a széria alapjául szolgáló George R.R. Martin-regények, A tűz és jég dala-ciklus még csak most készülő hatodik darabjának fordulatait, amelyeket maga az író árulta el nekik, hogy tisztában legyenek a karakterek sorsával. Martin a The Winds of Winter című folytatás munkálatai miatt hagyja ki az összes rajongói találkozót és egyéb eseményt, de tett már rá célzást, hogy még így is nagy az esély arra, hogy a hamarosan ötödik évadját kezdő tévésorozat utoléri a könyv történéseit.

AnnaLynne McCord színésznő és George R.R. Martin egy idén januári eseményen (Forrás: Rich Polk / AFP)

Amitől a szerző félt, most nagy valószínűséggel be is következik: az Oxfordi Egyetemhez kötődő patinás szervezet, az Oxford Union által szervezett beszélgetésen ugyanis Benioff arról számolt be, hogy most már kétségtelenül közelegnek a spoilerek. Nyilatkozata szerint lesznek ugyan szálak, melyek nem kötődnek szorosan az eredeti regényhez (lesznek például meglepő halálesetek, amik a könyvekben egyáltalán nem szerepeltek), de most már körülbelül ők is ugyanott tartanak a széria sztorijában, mint Martin a most születő regény cselekményében.

„Bárcsak lennének olyan dolgok, amiket nem kéne elspoilereznünk még a könyvek megjelenése előtt. De olyan helyzetben vagyunk, hogy két rossz megoldás közül tudjuk a kisebbik rosszat választani, a show-nak pedig folytatódnia kell…” – mondta a filmes.

A Weiss – Benioff páros és feleségeik, Andrea Troyer és Amanda Peet színésznő a Trónok harca ötödik évadának San Franciscói-i premierjén (Forrás: Justin Sullivan / AFP)

A műsor írói-ötletgazdái többször is kifejezték már aziránti vágyukat, hogy a Trónok harca csak hét évadot számláljon, a sorozatot gyártó HBO azonban nemrég bejelentette, hogy ha lehetséges, ennél több szezont is szeretnének a hihetetlenül sikeres szériából. Amennyiben ez utóbbi megtörténik, Martin nyer egy kis plusz időt, hogy nyugodtan, a spoilerek elkerülésével írhassa meg a regényfolyam záró, A Dream of Spring című hetedik kötetét. Ahogy ugyanis Benioff kifejtette, „a műsorban nem lehetnek hiányok, szóval az űrt kitöltve kell haladunk előre”.

David Benioff és D.B. Weiss a 2014-es Comic-Conon (Forrás: Kevin Winter / AFP)

NÉZD MEG ÚJDONSÁGAINKAT!

- Amnézia (Nicole Kidman, Colin Firth)
- John Wick (Keanu Reeves, Alfie Allen)
- Éjjeli féreg (Jake Gyllenhaal, Rene Russo)
- A herceg (Bruce Willis, John Cusack)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Fák jú Tanár úr

Színes, szinkronizált, német vígjáték (2013)

Az emlékek őre

Színes, fekete-fehér, szinkronizált, amerikai sci-fi (2014)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)