Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ilyen egy Star Wars-csata a Birodalom szemszögéből

Ilyen egy Star Wars-csata a Birodalom szemszögéből

  • TV GO
  • 2015. 03. 26., 15:30
  • Star Wars

Egy angol képzőművész, Paul Michael Johnson elképzelte, majd le is rajzolta, milyen lenne egy ádáz küzdelem a Birodalom és a lázadók között – ezúttal a „sötét oldallal” a középpontban. Nézze meg a művészien kivitelezett kisfilmet!

A TIE Fighter címre keresztelt kisfilm ugyan az 1994-es Star Wars-videojáték, a Star Wars: TIE Fighter hangeffektjeit használja (Zak Rahman zenéje mellett), de Johnson saját karakterekkel dolgozott, melyek listája itt látható. A művész nem kevesebb, mint négy évet töltött az animációs film megalkotásával, főként hétvégeken tudott dolgozni rajta. A szöveg nélküli, kizárólag zenével és zörejekkel aláfestett alkotás a birodalmi erők oldaláról mutatja be az űrcsatát, és a közel nyolcperces alkotás további különlegessége, hogy a nyolcvanas évek japán animéinek stílusában lett elkészítve.

NÉZZEN FILMEKET A TV GÓ-N:

- Transzcendens (Johnny Depp)
- Csatahajó (Liam Neeson)
- Az Európa-rejtély
- Az éhezők viadala (Jennifer Lawrence)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Az éhezők viadala: Futótűz

Színes, szinkronizált, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

John Wick

Színes, szinkronizált, amerikai akcióthriller (2014)

Star Wars: Baljós árnyak

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (1999)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)