Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így néz ki manapság A kör rémisztő kislánya

Így néz ki manapság A kör rémisztő kislánya

  • TV GO
  • 2015. 03. 27., 07:00

Annak idején mindenkire ráhozta a parát, de azóta felnőtt és kifejezetten megszépült A kör című horrorban látott fiatal színésznő, Daveigh Chase.

Az 1990 júliusában született színésznő Gore Verbinski horrorjának forgatása idején még csak 11 éves volt, de zsenge kora ellenére iszonyatosan rémisztő jelenségként tűnt fel a filmben – akár egy kútból mászott elő, akár egy tévéből kúszott ki, akár csak egyszerűen meredten bámult az őt a pszichiátriai osztályon megfigyelő ipari kamera lencséjébe. S habár fejét a legtöbb jelenetben eltakarta az arcába fésült kísérteties haja, abban azért egyetérthetünk, hogy a filmesek és a sminkesek a többi, az arcát láttatni engedő képsorban is tettek róla, hogy ne legyen kellemes élmény ránézni az ijesztő lánykára.

A japán Ringu remake-jeként forgatott alkotás – mely nem csekély mértékben éppen Daveigh Chase rémisztő alakításának köszönhette sikerét – bemutatása óta eltelt 13 év, a kis Samarát alakító színésznő pedig azóta felnőtt. Chase már elmúlt 24 éves, sötét haját szőkére festette, és ami azt illeti, kifejezetten jó ránézni. Daveigh Chase Instagram-profiljára először a BuzzFeed egyik újságírója bukkant rá, azóta pedig több netes portál címoldalát is bejárták a lentebb látható, kifejezetten izgalmasnak mondható képek.

(Forrás: Daveigh Chase / Instagram)

Az újságírók viszont nem tekinthetők kivételesen szemfülesnek ezzel a találattal, hiszen a színésznő a 2002-es A kör óta szinte folyamatosan képernyőn van. Szerepelt a Helyszínelők és a Döglött akták egy-egy epizódjában, később a Nyomtalanul-ban és a Mercy angyalai-ban, a három feleséggel együttélő poligám férfi kalandjairól szóló Hármastársak-ban pedig főszerepet játszott.

(Forrás: Daveigh Chase / Instagram)

Chase már A kör forgatásakor is rutinos gyerekszínésznek számított, és közel sem ez volt az első kultikus darab, amiben szerepet kapott, hiszen – számtalan tévésorozatban való megjelenése mellett – ő játszotta a címszereplő Samantha nevű kishúgát a 2001-is Donnie Darkó-ban (ennek megfelelően a 2009-ben bemutatott, rossz hírű folytatásnak, az S. Darkó-nak már ő volt a sztárja). A színésznő jelenleg is dolgozik: a közeljövőben négy filmjét fogják bemutatni, jórészt független vagy B-kategóriás alkotásokat.

HA EGY KIS HORRORRA VÁGYIK:

- Oculus
- Átok 3
- Annabelle
- Pokolba taszítva

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

És hamarosan a sötétség

Színes, szinkronizált, amerikai-argentin-francia horror (2010)

Végső menedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)