Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután - Némó nyomában

  • TV GO
  • 2017. 11. 12., 09:47

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Fiatalság bohóság: nem csupán az emberpalánták tudnak kíváncsiak lenni, hanem bizony a természet, így a tenger is rengeteg-rengeteg érdekes kalandot adhat a felfedező kedvű, piciny teremtményeknek. Igen, a halak sem kivételek ez alól.

Forrás: Disney Media Distribution

A Nagy Zátony pedig egy különösen érdekes világ, de egyben veszélyes is, így nem csoda, ha Pizsi, a bohóchal is erre próbálja megtanítani egyetlen pici fiát, Némót. Ami persze nem is annyira egyszerű feladat, hiszen Némó is – társaihoz hasonlóan – nyughatatlan, kíváncsi és merész típusú fiatal halacska. Talán ezért is félti Pizsi annyira Őt, mikor eljön az idő, hogy iskolába menjen. A túlzott aggodalma ráadásul nem is annyira alaptalan, mert Némó egyik alkalommal túlúszik a biztonságos határon, hogy egy hajóban gyönyörködjön, ám egy búvár elragadja csemetéjét.

Nem is kell több Pizsinek, azonnal a rakoncátlan gyerek keresésére indul társával, Marlinnal, de a veszeélyek őket sem kerülik el útjuk során. Viszont Némót sem abból a fából faragták, aki nem próbálna meg valami megoldást találni a helyzetre: Ő is már szökési tervén dolgozik nagy igyekezettel…

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - NÉMÓ NYOMÁBAN A TVGO-N:
- Némó nyomában

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrás: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Némó nyomában

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)