Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyász: Chuck Norris visszavonul

  • TV GO
  • 2017. 11. 13., 15:30

Pörgőrúgás soha nem lesz már a régi. A legszőrösebb állú, na meg mellkasú Texas Rangert alakító színész az életét ezentúl orvosi műhibától megrokkant felesége ápolásának szenteli.

Igaz, hogy az abszurdviccek közkedvelt célpontjaként is világkarriert futó Norris már öt éve nem állt kamerák elé, de a visszavonulás mellett mégsem emiatt határozott. Mint azt a színész a CBS Newsnak adott interjúban kifejtette a döntése mögött prózaibb ok található: felesége egészségi állapota

Gena O'Kelle-t 2013-ban mérgezték meg a gandolínium nevű kontrasztanyag túladagolásával egy MR-vizsgálat során. A folyadéknak kellett megfestenie azokat az izomcsoportokat, amelyek környékén sérv alakulhat ki, ám Gena O'kelle szervezete rosszul reagált a szerre és mára szinte teljesen megbénult.

Cuck Norris ennek kapcsán mondta el:

Az egész életemet annak szentelem, hogy őt ápoljam. Ezért fel kellett adnom a színészi karrieremet.

Pedig az agg kort karistoló akcióhős nem érzi úgy, hogy kiöregedett volna a szakmából. Még ma is rengeteg filmes ajánlatot kap, de a párja iránti szeretete, felelősségérzete mindennél erősebb.

A mérgezés miatt egyébként pert is indítottak, amely még folyamatban van. Chuck Norris és felesége 10 millió dolláros kártérítést követel. A 77 éves színészt a 2012-ben bemutatott Feláldozhatók 2-ben (The Expendables 2) láthattuk utoljára.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Origo.hu

Illusztráció forrása: Lionsgate Movies