Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ismerd meg Pukkancs, az elfeledett Pindúr Pandúr igaz történetét!

  • TV GO
  • 2017. 11. 13., 15:55

Kész, kibukott, hogy gyermekkorunk egyik legmeghatározóbb tudós figurája szándékosan félrevezetett minket akkor, amikor tudatosan elhallgatta előlünk Puszedli, Sziporka és Csuporka testvérének létezését! Vajon kinek állhatott még érdekében Bogárfalva lakosságának majdnem 20 éven át tartó tudatos megtévesztése?

1998 óta tudjuk, hogy világunk biztonságát a Pindúr Pandúrok garantálják. A három szuperlány születését jól dokumentált beszámolókon keresztül ismertük meg, ezért nem csoda, ha te is szerettél volna egy hasonlóan menő kis tesót otthonra. De hiába volt a kamrában cukor, só, meg minden bigyó, az X-vegyszert valamiért csak nem akarták kiadni a sarki háztartási boltban.

A tökéletes lányok megszületése előtti kísérleteiről Utónium Professzor eddig mélyen hallgatott, nem véletlenül. Talán az se lenne meglepő, ha a most kibontakozó botrány Mohó Jojón keresztül egészen a Bogármesterig érne!

A Cartoon Network információi szerint már csak néhány napot, pontosabban november 13-ig kell várnunk a teljes igazság felderítéséig, ekkor mutatják be az eredetileg 1998-2005 között futó sorozat folytatásának 2. nagy fejezetének azon 4 epizódját, amelyen keresztül megismerhetjük az elfeledett nővérke igaz történetét.

Előljáróban annyit azért elmondhatunk, hogy mint mindig, úgy most is Puszedli lesz az, aki elsőre befogadja az ismeretlen jövevényt, majd a következő epizódban fény derül az eddig elhallgatott igazság valamennyi apró részletére. A speciális részek bemutatójáig ezzel a rövid kedvcsinálóval kívánunk örömteli várakozást mindenkinek!

Ismerd meg Pukkancs, a negyedik Pindúr Pandúr történetét november 13-tól 17-ig minden délután 15.15-kor a Cartoon Network műsorán!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!