Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek, november gyermekeivel 2. – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 11. 14., 07:20

Heti ajánlónkban novemberben született színészek és színésznők munkássága előtt tisztelgünk.

Ben Stiller a hónap végén fújhatja el az ünnepi süteménye tetejére szerkesztett 52 szál gyertyát, már amennyiben lesz neki hasonló. (Bántóan kevés kép kerül fel ezekről az ünnepi alkalmakról, ünnepi finomságokról a közösségi médiára!) Stiller mostanában producerként aktív, színészként inkább televíziós szerepekben működik. Heti ajánlónkban A Negyven az új húsz című filmről mesélünk néhány jó szót. A nagyvárosi (értsd New York) polgárok között jól megfogalmazható különbségek tapasztalhatók, itt és most a kényelmes 40-esek csapnak össze a versenylóként mindenkin átgázoló 20-asokkal. Noah Baumbach kifőzte az érintett generációk számára legízletesebb vígjáték receptet, fűszerként az egyes korosztályokra jellemző újkeletű sztereotípiákat alkalmazva. A végeredmény egy frappáns kis vígjáték, amely bizonyítja az örökzöld kiálltást, miszerint nem csak a húsz éveseké a világ.

Foto: Europress / Dimitrios Kambouris - Getty images

A 29 éves Analeigh Tipton szerepet kapott az Agymenők című sorozatban, mellette az Őrült, dilis, szerelemből ismerhetjük leginkább. A filmben egy szerelmes tini lányt alakít, aki a Steve Carell által alakított Cal felé táplál gyöngéd érzelmeket, amit a férfinak szánt talicskányi pikáns fényképpel kíván tolmácsolni. Ez egy helytelen módja az ismerkedésnek, amit a filmben szerencsére ki is mondanak. A szereplők közül Emma Stone tekinthető a lány kortársának, aki ugyanitt egy 7-8 évvel idősebb nőt alakít.

Foto: Europress / Jason Kempin - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Jason Kempin - Getty images