Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Három velőtrázó történet a II. Világháborúból

  • TV GO
  • 2017. 11. 14., 16:00

A háború kísértetei trilógia elérhető a MoziKlub kínálatában!

Ryan Little meglepő hitelességgel mutatja be három egymáshoz csak lazán kapcsolódó filmjében, hogy milyen ellenségekkel kellett megküzdeniük azoknak a fiataloknak, akik egyszer csak a második világháború mocskában találták magukat. A legádázabb összecsapások pedig nem a harcmezőn, hanem a kötelességüket teljesíteni próbáló katonákban zajlottak le.

Excel Entertainment Group

A 2003-as, a szimplán csak A háború kísértetei című filmben egyből a hírhedt Malmedyi mészárlás után kapcsolódunk be a belga front ádáz világába. A tömeges kivégzésben több mint 70 szövetséges hadifogoly vesztette életét egy elfuserált szökési kísérlet folyamán. A film négy amerikai túlélő és egy angol katona viszontagságait követi az ellenséges vonalak mögött, különös tekintettel a Csuhás becenevű fiatal katonára, akit a múltja sem hagy nyugodni.

Excel Entertainment Group

A második filmre egészen 2012-ig kellett várni. A Légi hitvallás alcímmel rendelkező film az amerikai 517. Ejtőernyős Gyalogos Ezredet dél-franciaországi bevetésére koncentrál. Eredetileg támogatniuk kellett volna a Berlin felé nyomuló szövetséges csapatokat. Csakhogy az ugrásnál szétszóródtak. Három ejtőernyős az összevisszaságban egyenesen a francia ellenállásba botlik, akik egyből a segítségüket is kérik, hogy kiszabadíthassák társaikat a németek fogságából.

Excel Entertainment Group

A háborús trilógiát a 2014-es Tankok kora zárja, ami a második világháború vége előtti elkeseredett küzdelmekre helyezi a fókuszpontját. A németeket nyugatról szorongató amerikai csapatok szembe kerülnek három hírhedt Panzer tankkal, akiknek feltett szándékuk, hogy egy utolsó nekirugaszkodással elvágják a szövetségesek utánpótlási vonalát. A történet középpontjában lévő maroknyi amerikai katonának nincs más választása, mint egyedül szembeszállni a német fenyegetéssel.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Excel Entertainment Group