Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az örök mellékszereplők – Amanda Plummer

  • TV GO
  • 2017. 11. 13., 16:34

Egyes hollywoodi színésznők szépséghibája, hogy nem szépek. Nos, Amanda Plummert sem sűrűn ostromolták a Playboy munkatársai csillagászati összegű ajánlatokkal, azzal viszont barátok közt sem vádolható, hogy ne lenne kellően karakteres a vásznon. Kiváltképp, ha elmebeteg nőket kell alakítania.

Amanda már jó pár évvel azelőtt feltűnt felejthetőbb produkciókban, mielőtt a minden idők legtartalmasabb párbeszédjében Tim Roth Nyuszimuszinak titulálta őt. Ugyanakkor a 90-es évek elejétől már voltak nívósabb filmjei, mint pl. a Halászkirály legendája, vagy az Elbaltázott nászéjszaka, melyben a pszichopata lakótársnőt alakította. A köztudatba azonban leginkább a Ponyvaregény jóvoltából került be, ahol a Bibliából rommá művelt Jules utasításait követve olyan okosan viselkedett, mint egy kicsi Fonzie. (Ez a fogalom mellesleg egy utalás a Happy Days nevezetű 70-es évekbeli amerikai sorozat főhősére, Arthur „Fonzie” Fonzarellire.) Az underground mozik világából viszont nem sikerült kitörnie, Peter Greenaway 8 és 1/2 nője után a U2-s Bono által írt, rosszemlékű Millió dolláros hotelben láthattuk viszont.

Az is kétségtelenül tökös húzás volt tőle, hogy egyedüli nevesebb színésznőként elvállalta a terhesen dohányzó, Jerry Springer-függő idióta háziasszony szerepét Larry Clark Ken Park című habkönnyű családi vígjátékában. A 2003-as Élet nélkülem című dráma után viszont karrierje akkora katasztrófává vált, hogy akár olajos tollú vízimadarak vesztőhelyeként is funkcionálhatott volna. Már a filmcímek is kellően beszédesek: A Sátán kis segítője, Mimic 3. – Az őrszem, Vámpír. Az pedig többet mond minden szónál, hogy következő élvonalas produkciója az Éhezők viadalának második része volt. Amanda mellesleg tősgyökeres színészcsaládból származik, apja Christopher Plummer, anyja pedig a tavaly elhunyt Tammy Grimes volt. Kamaszként szent meggyőződése volt, hogy zsoké lesz, ám 14 évesen elment egy castingra, ez pedig keresztülhúzta nagyívű terveit.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!