Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 357.

  • TV GO
  • 2017. 11. 14., 07:36
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Rendező nélkül maradt a Pinocchio…
… miután Sam Mendes indoklás nélkül otthagyta a produkciót. A Disney-nek iparkodnia kell, ha nem akar a frissen támadt szakemberhiány miatt lépéshátrányba kerülni. Mendes májusban igazolt a fából készült bábú kalandjain ügyködő stábhoz. A megüresedett pozíció óriási felelősséggel jár, hiszen A dzsungel könyve és A szépség és a szörnyeteg elképesztő népszerűségüknél fogva rekord bevételeket kaszáltak, mindez pedig alaposan feltornászta az élőszereplős feldolgozásokkal szembeni elvárásokat. Készül a Dumbo, azt várjuk már nagyon

Új időpontban debütál a Wonder Woman 2
A Warner úgy döntött, hogy dobva a korábbi időzítést, most gyorsan újra ütemezi a csodálatos női szuperhős legújabb kalandjának bemutatóját. A hivatalos rilíszre 43 nappal korábban 2019. november 1-én kerül sor. A mozi körül újabb botrányok pattanhatnak ki, amennyiben Gal Gadot tényleg bojkottálja a produkciót: a zaklatásos ügyek magával ránthatják Hollywoodot?

Nem Charles Manson lesz a Tarantino-film központi karaktere
Nemrégiben megjelentek olyan híresztelések, miszerint Quentin Tarantino a Manson családról forgatja következő filmjét, ám a rendező cáfolta ezt. Legalábbis annyiban, hogy a sorozatgyilkos szekta lesz a főszereplője kilencedik filmjének, mely 1969-ben játszódik majd. A rendező a történetről egyelőre annyit árult el, hogy a hippikorszak összes jellemző elemét megpróbálta feltüntetni a sztoriban, így valamilyen formában Mansonék is feltűnnek majd a moziban.

11 éves lányt zaklatott Tom Sizemore
Ezúttal a főként mellékszereplőként (A szakasz, Született gyilkosok, Ryan közlegény megmentése) megismert Tom Sizemore szexuális zaklatásos ügye került felszínre: a színészt még 2003-ban rúgták ki egy forgatásról, mivel állítólag egy 11 éves gyerekszínészt fogdosott. Bár az ügy annak idején titokban maradt, a ma 26 éves nő úgy érezte, nem hallgathat tovább. Sizemore ekkoriban közismerten zűrös életet élt, többek között drogbirtoklásért és nők ellen elkövetett testi sértésért is állt bíróság előtt, ám a gyerekmolesztálással kapcsolatban nem volták felelősségre.

Kategóriák: Zacc nélkül