Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sokkoló Christian Bale legújabb átváltozása

  • 2017. 11. 14., 12:40

Újabb fotó készült a szerepei kedvéért előszeretettel „alakváltó" Christian Bale-ről. A Backseat című film kedvéért ismét meghízott, leborotválta a haját és kiszőkítette a szemöldökét, hogy hitelesen vegye fel Dick Cheney külsejét.

A filmet Adam McKay (Pancser Police) rendezi, és az amerikai politikus fénykorát dolgozza fel, ahogy Dick Cheney az amerikai képviselőház tagjaként Wyomingból Washingtonba kerül, védelmi miniszter, majd alelnök lesz.

Bár a tökéletes „átváltozást" a maszkmesterek is nagyban segítik, a testsúlyával előszeretettel játszó Christian Bale ismét mindent megtett, hogy hitelesen hozza a figurát.

Mostani szerepe kedvéért 30 kilót szedett fel, 2004-ben A gépész című film főszerepéért közel ugyanennyit fogyott akkori 83 kilogrammos testsúlyából, majd egy évre rá, a Batman:Kezdődik!-hez már 86 kilós izomkolosszussá pumpálta fel magát. Részben a testsúllyal való játékának is köszönheti Oscar-díját: A harcos című filmhez 66 kilósra fogyott, és elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó aranyszobrot.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / lberto E. Rodriguez - Getty images