Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így néz ki manapság a Szellemirtók 2 csecsemője

Így néz ki manapság a Szellemirtók 2 kisfiúja

  • TV GO
  • 2015. 04. 16., 07:10

A Szellemirtók 1989-es folytatásában kulcsszerepet játszott egy Oscar nevű csecsemő, a Sigourney Weaver által alakított Dana Barrett kisfia. Vajon mi lehet most az akkor még igen zsenge korú, azóta felnőtt színésszel?

Először is, mint oly sok esetben, a filmesek ezúttal is egy ikerpárt kértek fel a szerepre, hogy a baba ne fáradjon el nagyon a forgatáson: Oscart tehát William T. Deutschendorf és Hank J. Deutschendorf II formálta meg. A jelek szerint azonban nem volt nagy hatással rájuk a korai mozis tapasztalat, hiszen ez maradt életük egyetlen szerepe. Ami azonban nem változott, hogy a fiúk a mai napig elválaszthatatlanok: még mindig együtt dolgoznak, csak már karateedzőként, Kaliforniában – ami majdnem olyan menő, mint benne lenni a Szellemirtók-ban.

A kis Oscar kétszer a stáblistán (Forrás: InterCom)

Will és Hank Deutschendorf 25 évesek, és ők a tulajdonosai és vezetői a San Diegó-i West Coast Martial Arts Academynek (Nyugati-parti Harcművészeti Akadémia). Korai filmszerepükön kívül ráadásul még egy okuk van arra, hogy híresnek érezzék magukat, hiszen nagybátyjuk a néhai countrylegenda, John Denver volt (ő énekelte például a Take Me Home, Country Roads című számot).

Felnőttek a babák (Forrás: yahoo.com)

A testvérpár egyébként szívesen visszatérne a szórakoztatóipar világába – Hank legalábbis tavaly úgy nyilatkozott: amennyiben beleférne az idejükbe amellett, hogy teljes időben tanulnak és egy üzletet vezetnek, ha lehetőségük nyílna rá, még szívesen színészkednének.

Korábban pedig, amikor először körvonalazódott egy új Szellemirtók-folytatás lehetősége, ugyanő igen szerényen a következőt mondta: „A felnőtt Oscart már semmiképpen sem játszanám el, mert csak elrontanám vele a filmet. Akárkire is osztanák a szerepet, biztos sokkal jobban csinálná, mint én valaha is tudnám. De egy cameo azért korrekt lenne. Azt marhára élvezném!”

TOVÁBBI NÉZNI- ÉS OLVASNIVALÓK:

- Vissza a jövőbe
- Tarantino agyakat loccsantana szét a Szellemirtók 3-ban
- Vissza a jövőbe 2
- Pornólegenda a Szellemirtókban
- Vissza a jövőbe 3

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Csillagok között

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2014)

Pitch Black - 22 évente sötétség

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2000)

Transzcendens

Színes, szinkronizált, amerikai-kínai-angol sci-fi (2014)

Az emlékek őre

Színes, fekete-fehér, szinkronizált, amerikai sci-fi (2014)