Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Világsztárok a SpongyaBobban

Világsztárok a SpongyaBobban

  • TV GO
  • 2015. 04. 21., 13:45
  • Animáció, Vígjáték

Vajon milyen lenne, ha SpongyaBob Kockanadrágot Matthew McConaughey, Karen Planktont pedig Jennifer Lawrence alakítaná? Nézze meg a legnagyobb sztárokat a rajzfilmhősök bőrébe bújva!

SpongyaBob Kockanadrág mára kulturális ikonná vált. Bikinifenék hőse először egy rajzfilmsorozatban bukkant fel: az alkotók jó pár Emmy-díjat is bezsebeltek az 1999 óta futó szériáért. A jóból nem árt a több – gondolták a producerek, és nemsokára a moziban szőtték tovább a tévében látott kalandokat. 2004-ben megérkezett a Spongyabob – A mozifilm, amely még hagyományos animációs eljárásokkal készült.

A SpongyaBob Kockanadrág c. sorozat (Forrás: Nickelodeon)

A figurák népszerűsége továbbra is töretlen maradt, ezért idén 3D-ben tértek vissza hőseink a nagyvászonra. A Spongyabob – Ki a vízből!, haladva a korral, már élőszereplős és animált jelenetek kombinációjából született. Ám ezzel még koránt sincs vége a történetnek. A bevételek és a rajongók visszajelzései láttán Hollywoodban eljátszottak a gondolattal, hogy milyen lenne, ha teljesen élőszereplős változatban forgatnák le a következő SpongyaBob-folytatást.

Spongyabob - Ki a vízből! (Forrás: UIP-Duna Film)

A producerekhez már meg is érkeztek az első ötletek, hogy mely sztárokat látnák szívesen a nézők az egyes figurák bőrébe bújva. A Spongyabob – A mozifilm-et a műsorára tűző csatorna pedig képekkel kiegészítve elképzelte, milyen is lenne Matthew McConaughey SpongyaBob Kockanadrág, Matt Damon Csillag Patrik, Scarlett Johansson Szandi Csovi, Jennifer Lawrence Karen Plankton, illetve Ben Affleck Tintás Tunyacsáp szerepében.

Matthew McConaughey mint SpongyaBob Kockanadrág (Forrás: Paramount Channel)

Scarlett Johansson mint Szandi Csovi (Forrás: Paramount Channel)

Jennifer Lawrence mint Karen Plankton (Forrás: Paramount Channel)

Ben Affleck mint Tintás Tunyacsáp (Forrás: Paramount Channel)

Matt Damon mint Csillag Patrik (Forrás: Paramount Channel)

TOVÁBBI NÉZNI- ÉS OLVASNIVALÓK:

- Egy oroszlán is lehet filmsztár
- ParaNorman
- Ilyen lehetett volna egy Trónok harca-film szereposztása
- Doboztrollok

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Animáció Vígjáték

Filmek Neked!

Frank

Színes, magyarul beszélő, angol-ír zenés vígjáték (2014)

Fák jú Tanár úr

Színes, szinkronizált, német vígjáték (2013)

Született bűnözök (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai krimi-vígjáték (2013)

Az élet ízei

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2014)