Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Minden, amit tudni kell a Bosszúállók 2 előtt

Minden, amit a Bosszúállók 2 előtt tudni kell

  • TV GO
  • 2015. 04. 24., 14:50
  • Akció-Kaland

A május 7-én érkező Bosszúállók: Ultron kora már a tizenegyedik mozi a sorban, amely a Marvel filmes univerzumában játszódik. De mit tegyen az egyszeri néző, hogy ne zavarodjon bele a rengeteg szuperhősbe? Segít a Marvel-gyorstalpaló!

Az egész a 2008-as Vasember-rel kezdődött, ezután következett a Vasember 2, a Thor, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, majd 2012-ben az első olyan film, a Bosszúállók, amely az addig látott összes szuperhőst felvonultatta. Ezt követte a Vasember 3, a Sötét világ című Thor- és A tél katonája című Amerika Kapitány-folytatás, de ugyanebbe a világba tartozik A hihetetlen Hulk és A galaxis őrzői is.

A Marvel által megalkotott gazdag univerzum ráadásul tartalmaz továbbá harmincegy, a filmekhez kapcsolódó képregényfüzetet, öt csak DVD-n elérhető kisfilmet és három tévésorozatot (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Agent Carter, Daredevil), de a Vulture-nek hála még akkor sem kell mindezt a bemutatóig hátralévő röpke két hét alatt letudnunk, ha egyet sem láttunk a felsorolt alkotások közül. A Bosszúállók: Ultron kora tökéletes élvezetéhez ugyanis határozottan szükséges az a háttértudás, amit a felsorolt filmek nyújtanak, az alább látható videó segítségével azonban mindent bepótolhatunk vagy épp átismételhetünk.

A mindössze hét perces kisfilm nagyjából a bemutatásuk sorrendjében ismerteti a Marvel-mozikkal kapcsolatban a legfontosabb tudnivalókat, azaz legtöbbször a cselekményüket. De megtudhatjuk azt is, mi a S.H.I.E.L.D. vagy hogy mely szuperhősök melyik filmben vendégszerepeltek a „sajátjukon” kívül.

Az egyszerre felkészült és laza narrátornak köszönhetően pedig könnyedén rendet vághatunk a rengeteg szuperhős között, akiket másként egyszerűen lehetetlenség lenne észben tartani, és akik egytől egyig feltűnnek majd az Ultron korá-ban (szó esik például azokról a rejtélyes ikrekről is, akik az Amerika Kapitány: A tél katonája végén bukkantak fel egy villanás erejéig).

NÉZZEN KÉPREGÉNYFILMEKET A TV GO-N!

- A galaxis őrzői
- A hihetetlen Hulk
- Hellboy II - Az Aranyhadsereg
- Sin City: Ölni tudnál érte

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Paddington

Színes, magyarul beszélő, angol-francia-kanadai családi vígjáték (2014)

The Expendables - A feláldozhatók 3.

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Step Up - All In

Színes, szinkronizált, amerikai zenés film (2014)