Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végre kiderülnek a Titanic titkai

Végre kiderülnek a Titanic titkai

  • TV GO
  • 2015. 05. 03., 18:35
  • Akció-Kaland, Dráma

Hogyan süllyedt el a Titanic a legújabb adatok szerint? Mikor és hogyan tört ketté, miként érte el a tengerfeneket és mi történt a ronccsal az elmúlt száz évben? Ezekre keresi a választ a National Geographic Channel új műsora.

A Titanic roncsainak felfedezése óta számos expedíció járt a maradványoknál, de egyikük sem tudta teljes egészében rekonstruálni a tragédia folyamatát. A NatGeo Virtuális Titanic című filmje soha nem látott kihívásra vállalkozott: a legmodernebb képalkotó eljárások segítségével elemzi, hogyan és mikor tört ketté a hajótest, miként érte el a tengerfeneket és mi történt vele 1912 áprilisa óta.

A legmodernebb képalkotó eljárások segítségével elemzik a tragédiát (Forrás: National Geographic Channel)

A Virtuális Titanic megdöbbentő részletességgel térképezi fel és mutatja be a Titanic roncsait. A legújabb számítógépes eljárások és a legutóbbi adatgyűjtés eredményei segítségével a filmesek páratlan bravúrt vittek véghez: a roncs körül virtuálisan lecsapolták a vizet, olyan tiszta és ragyogó képeket produkálva, mintha a Titanic szárazon, a parti fövenyen feküdne.

Olyan tiszta és ragyogó képeket produkáltak, mintha a Titanic szárazon, a parti fövenyen feküdne (Forrás: National Geographic Channel)

A robot-tengeralattjárók és a kifinomult hangradarok segítségével ráadásul most először válik ilyen kitűnően láthatóvá az egymástól több száz méterre fekvő orr- és farrész. Ezenkívül pedig az alkotók arra is keresik a választ, meddig állhat még ellen a sós tengervíz ostromának a gigantikus vasszerkezet – azaz a hajó múltjáról, jelenéről és jövőjéről is megtudhatunk mindent, ha május 3-án a TV GO csatornakínálatában is megtalálható National Geographic Channelre kattintunk.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:

- Így védekezzen a tolvajok ellen!
- A keresztre feszítés volt a legnagyobb kihívás
- Újabb részletek a világ legmegrázóbb történetéből
- A kamionosok élete maga a pokol

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: National Geographic Channel és InterCom

Kategóriák: Akció-Kaland Dráma

Filmek Neked!

Hogyan írjunk szerelmet

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2014)

Fenegyerek

Színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm (2014)

Paddington

Színes, magyarul beszélő, angol-francia-kanadai családi vígjáték (2014)

The Expendables - A feláldozhatók 3.

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)