Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Decemberben az ajándékozásé és a szórakozásé a főszerep!

  • TV GO
  • 2017. 11. 29., 16:38

Az Advent négy hétvégéjén kedvezményekkel, meglepetés sikerfilmmel és díjmentes tévénézéssel várunk a Telekom TV-n és TV GO-n.

Ünnepelj most velünk és használd ki családtagjaiddal vagy barátaiddal 4 különböző meglepésünket, a 4 adventi hétvégén.

Filmek féláron!

Advent első hétvégéjén, december 1. és 3. között több filmet is féláron érhettek el a kínálatunkból. Keresd TV GO-n Filmek féláron menüpontunkat vagy Telekom IPTV-n a Videotékában Filmek féláron mappánkat. Válogass az Énekelj!, a Csatahajó, a Lorax vagy a Johnny English újratöltve című sikerfilmek közül!

Szórakozz korlátlanul a MoziKlubbal!

Az bronzhétvégén MoziKlub nyílt hétvégével várunk! December 8-tól 10-ig bármely lakossági Telekom TV előfizetéssel vagy TV GO regisztrációval díjmentesen nézheted a Moziklubban található filmeket, sorozatokat és rajzfilmeket. Keresd a MoziKlub kínálatát IPTV-n a Videotékában vagy a TV GO-n a MoziKlub menüpont alatt okostelefonon, tableten vagy számítógépen. Válogass több, mint 2500 MoziKlub tartalom közül akár a filmek, akár a sorozatok rajongójaként.

Még nem regisztráltál a TV GO-n? Itt megteheted!

Meglepetésfilm

Ezüstvasárnap sem hagyunk díjmentes meglepetés nélkül: az ünnepek közeledtével fogadj tőlünk szeretettel egy meglepetés Disney sikerfilmet, amit a Telekom Videotékában és a TV GO-n találsz meg december 15. és 17 között.

Nézz TV-t korlátlanul!

December 23. és 26. között nem hagyjuk, hogy lemaradj kedvenc tévé műsoraidról: karácsonykor minden összekapcsolt lakossági Telekom TV és TV GO TV csomag előfizető az összes TV GO-n elérhető csatornát nézheti, így biztosan mindenkinek lesz lehetősége, hogy a számára kedves műsorokat nézze majd.*

Nem kapcsoltad még össze otthoni Telekom TV szolgáltatásod a TV GO-val? Itt megteheted.

A TV GO TV csomagokról itt találsz bővebb információt.

Jó készülődést kívánunk!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

*A Universal filmek féláron promóció keretében a Csatahajó és a Lorax c. filmek 2017. november 20. és 2017. december 4. között, a Johnny English újratöltve c. film 2017. november 27. és 2017. december 11. között, az Énekelj! c. film 2017. december 1. és 2017. december 8. között érhető el akciósan a Filmek féláron! mappában, az IPTV előfizetők számára az IPTV-n, továbbá IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők, valamint TV GO regisztrált felhasználók számára a neten TV GO-val.

A MoziKlub díjmentesen 2017. december 8. 9:00-tól 2017. december 11. 9:00-ig érhető el IPTV előfizetők számára az IPTV-n, továbbá IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők, kivétel Közszolgálati csomaggal rendelkezők, valamint TV GO regisztrált felhasználók számára a neten TV GO-val,.

A meglepetés film 2017. december 15. 0:00-tól 2017. december 17. 23:59-ig kölcsönözhető külön díj nélkül IPTV előfizetők számára az IPTV-n a Videotéka menüpontban, továbbá IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők, valamint TV GO regisztrációval rendelkezők számára a neten TV GO-val.

A Szuper Családi HD csomag csatornái 2017. december 23. 9:00-tól 2017. december 27. 9:00-ig érhető el Telekom TV előfizetők számára IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV platformon, valamint számukra a neten TV GO-val, továbbá TV GO Alap és TV GO Családi csomagra előfizetők számára a neten TV GO-val, a Közszolgálati csomaggal rendelkezők kivételével minden TV GO-n elérhető csatorna.