Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Díjmentes MoziKlub-élménnyel várunk bronzhétvégén!

  • TV GO
  • 2017. 12. 07., 09:00

Különleges nyílt hétvégénk alkalmával több mint 2500 MoziKlub tartalom közül választhatsz társat a karácsonyi készülődéshez!

Jó hírrel szolgálunk minden Telekom TV előfizetőnek, illetve TV GO regisztrációval rendelkező felhasználónak, ugyanis december 8-a és 10-e között exkluzív, díjmentes* hozzáférést biztosítunk a teljes MoziKlub kínálatunkhoz!

Mit találsz a MoziKlubban?

A MoziKlub népszerű mozifilmek, egész estés rajzfilmek és a világ vezető televíziós sorozatainak válogatása, amit különböző műfaji kategóriák szerint állítottunk össze, hogy a lehető legkönnyebb legyen a választás!

Hol találod a MoziKlubot?

Telekom IPTV előfizetőként a MoziKlub kínálatát a Videótéka menüpont alatt találod!

Regisztrált TV GO felhasználóként bejelentkezés után a MoziKlub menüpont alatt legördülő Filmek / Sorozatok opcióra kattintva juthatsz tovább a kívánt tartalomhoz. Vagy válaszd a Film és Sorozat menüpont alatt a MoziKlub címkével ellátott tartalmakat. A MoziKlub kínálatát elérheted weben keresztül, valamint TV GO alkalmazással mobilon és tableten is. Amennyiben még nem rendelkezel TV GO hozzáféréssel, úgy ide kattintva pillanatok alatt regisztrálhatsz!

+1 jó hír a végére!

December hónap a meglepetéseké, ezért további ajándékokkal is készültünk; ezekről ide kattintva tájékozódhatsz!

* A MoziKlub díjmentesen 2017. december 8. 9:00-tól 2017. december 11. 9:00-ig érhető el IPTV előfizetők számára az IPTV-n, továbbá IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők, kivétel Közszolgálati csomaggal rendelkezők, valamint TV GO regisztrált felhasználók számára a neten TV GO-val.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!