Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 23. hét

  • TV GO
  • 2017. 12. 04., 09:43

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

Sorsügynökség (december 04-18.)

Közhely, hogy az igaz szerelem útjába még a sors sem állhat. Azonban, ha a sors egy egész ügynökség képében próbálja megakadályozni David Norris (Matt Damon), az ambiciózus politikus és a gyönyörű balett-táncos, Elise Sellas (Emily Blunt) szerelmének kibontakozását, akkor az embernek kétségei támadnak. Hát még a szenátusba kerülés küszöbén álldogáló politikusnak, akinek el kell döntenie, hogy megelégszik a számára elrendelt úttal, vagy mindent feltesz arra, hogy megszerezze a lányt.

Koszorúslányok (december 04-18.)

A harmincas éveinek közepén szántó Annie (Kristen Wiig) nem az élet császára. Nem különösebben szerencsés sem a munkában, sem a szerelemben. Azonban mikor megtudja, hogy legjobb barátnője, Lillian (Maya Rudolph) férjhez megy, elhatározza, hogy megmutassa mire képes: ő lesz minden idők tanúja. Csakhogy a feladat messze nem olyan könnyű, főleg, ha valaki egész életében kicsit ügyetlen, és nagyon szerencsétlen volt, akárcsak Annie. Aki szerint a pehelykönnyű humor terepén jót csak a férfiak képesek alkotni, azok sürgősen nézzék meg Paul Feig 2011-es vígjátékát, a Koszorúslányokat, hátha tanulnak valamit.

Ötéves jegyesség (december 11-27.)

Tom (Jason Segel) a tehetséges séf és az ígéretes karrier előtt álló Violet (Emily Blunt) rendkívül boldogok együtt. Mindössze egy évvel a megismerkedésük után már az eljegyzésen is túl vannak, és csak a tökéletes alkalomra várnak, hogy megejtsék álmaik esküvőjét. Azonban a legszorosabb kapcsolatot is megtépázza, ha az a bizonyos tökéletes alkalom még öt év elteltével sem akar eljönni.

2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Filmek Neked!

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Ötéves jegyesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)