Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

25 év után is működik a kémia az X-akták sztárjai között

  • TV GO
  • 2017. 12. 05., 18:00
  • Akkor és most

Noha az Idő előszeretettel marcangolja az emberi külsőt, ez oly kevésbé látszik a Dana Scully - Fox Mulder pároson.

David Duchovny és Gillian Anderson 8 év eltéréssel látták meg a napvilágot: a fanatikus konteo-hívő Muldert alakító színész 57, a lenyűgöző Scully ügynököt életre keltő színésznő 49 szál gyertyát fújhatott el az idén nyáron.

Foto: Europress / Daniel Boczarski - Getty images

Mulder és Scully első találkozójára az FBI alagsorában került sor; ott és akkor pattant ki az a sokáig be nem teljesült szerelem, aminek mi nézők is valahol a szereplőivé lettünk. Miután több évnyi lefojtás után végre "úgyis" összemelegedtek, Mulder lelépett a földönkívüliekkel, Scully pedig magára maradt. A 9. évadban megszületett közösnek vélt gyermekük, az egyelőre fel nem mért, de határozottan nem evilági képességű William.

A 2016-ban bemutatott 10. évadtól jóval többet vártunk. Sokan kérték számon joggal, hogy az alkotók miért nem foglalkoztak a kisfiú történetével. Talán még nem készültünk fel a vele kapcsolatos Igazságra?! (Ha Gillian Anderson gyermeke után epizódot neveztek el (Piper Maru), akkor simán elképzelhető, hogy William neve a valóságból, mondjuk a Bagóst alakító William B. Davis után lett kiválasztva. Szerkesztőségi elmélet szerint simán elképzelhető, hogy a kicsi (is) igazából az Erős dohányos fickó gyermeke..)

Einstein és Miller ügynököket sajnos elsöpörte a népharag. Sokan attól tartanak, hogy kettejük felbukkanása egy új sztori kezdetét jelenti, esetleg ne adj Isten valamelyik főhős helyére szerződtették őket. Az elutasításon túl látnunk kell, hogy van bennük valami szerethető, noha kémia az sehol...

A 10. évad fináléja aztán végleg elintézett minket, ami után örökletes bűn lett volna visszatartani a 11. szezon aktáit. Ha kíváncsi vagy hogyan hagyták a készítők kielégítetlen nyugtalansággal teli szívvel rajongók millióit a képernyők előtt, akkor nézd a COOL műsorát december 6-án este 23.00-kor és légy részese a világ egyik legnagyobb "MI VAN?!-élményének"!

Foto: Europress / Astrid Stawiarz - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Lead kép: Foto: Europress / Araya Diaz - Getty images

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)