Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 373.

  • TV GO
  • 2017. 12. 06., 10:14
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Dwayne Johnson csillagot kap a Hollywood-i Hírességek sétányán

Az ünnepélyes csillagavatóra december 13-án kerül sor, a színészt a mozgóképes kategóriában díjazzák, illetve tűntetik ki ezzel az elismeréssel. „Nem csupán azért, mert Johnson-nak nagyszerű személyisége és tehetsége van, hanem rengeteget jótékony munkát is végez, amely kritériuma annak, hogy a Hírességek sétányának halhatatlanjai közé bekerüljön” – mondta a Hírességek stéánya ceremóniájának producere, Ana Martinez. Johnson legutóbbi alakítása a Jumanji című filmben volt, melyet december második felében tűznek műsorra a hazai mozik.

Folytatódik A tetovált lány, már zajlik a casting

Relatíve már régóta tudjuk, hogy folytatást kap a nagysikerű film, ám eddig filmszerepekre nemigen kaptunk neveket. Nos, ami azt illeti, most kiderült, hogy Daniel Craig korábbi szerepét a norvég Sverrir Gudnason kapja meg, a The Girl in the Spider’s Web-ben ugyanakkor szereplni fog Claire Foy, Sylvia Hoeks, de Claes Bang-et is láthatjuk. A film várhatóan 2018. október 19-én debütálhat a Sony Pictures produkciójában.

Sverrir Gudnason - Forrás: Variety / IBL/REX/SHUTTERSTOCK

Digitalizálták Bertold Brecht filmhagyatékát

Majdnem kétévi munka után befejeződött Bertold Brecht (1898-1956) német író filmhagyatékának digitális feldolgozása - jelentette be a Berlini Művészeti Akadémia. A munka eredményeként a jövő évtől a drámaíró, költő, rendező archívumának mintegy 50 filmjét adatbankban lehet keresni, és olvasóteremben meg is lehet tekinteni. A feldolgozáskor eddig ismeretlen anyagokra is bukkantak - közölte az akadémia.

A Deutsche Kinemathek alapítvánnyal közösen végzett munkát azért kellett sürgősen elvégezni, mert az 1920-as évek végétől a 70-es évekig összegyűjtött analóg filmanyag egy része kritikus állapotban volt, a megsemmisülés fenyegette a szakértők szerint. A dokumentumok magját Brecht családja és kortársai privát filmjei képzik, de feldolgoztak számos olyan felvételt is, amely a szerző színházi munkáit rögzítette.

Az újonnan felfedezett anyagok közé tartozik a Berliner Ensemble 1957-es Kurázsi mamájának tévéadása, valamint a Galileo 1974-es New York-i előadásának felvétele Charles Laughtonnal a főszerepben (mti).

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Variety

Kategóriák: Zacc nélkül