Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Celeb vagyok, ments ki innen – 9. összefoglaló

  • TV GO
  • 2017. 12. 06., 16:13

Anger és Herczeg egy sárgarépa miatt megdöntötték Kabáték demokratikus diktatúráját, Babett elsírta magát egy muffin láttán, Tenya pedig Karády Katalin-filmbe illő lazasággal próbálta becserkészni Andit.

Egy szál karotta miatt viszonylag kevés katonai puccsot hajtottak végre a világtörténelemben, Angernek és Herczegnek köszönhetően azonban ez is bekövetkezett. Klaudia és Kabát ugyanis sutyiban megették azt a sárgarépát, mely a végletekig fokozta volna a rizses bab nyújtotta gasztronómiai élményt. A szégyenteljes gaztett nem maradhatott megtorlatlanul, így a két rangidős bosszúból átvette a hatalmat a táborban, és lehajigálta az emelvényről a jogfosztott táborvezetők cuccait. (Eközben Fidel Castro és Che Guevara a felhők között gondosan jegyzetelt.) A két bűnöst ezután a szerkesztők nem mindennapi erkölcsi próbatétel elé állították, ugyanis a többiek tudta nélkül két lehetőség közül választhattak: vagy megosztják a többiekkel a nekik felajánlott muffinokat, vagy ketten eszik meg, felvállalva, hogy egy ország titulálja majd sutyeráknak őket.

Természetesen a jólelkűség győzedelmeskedett, így szemtanúi lehettünk egy olyan elcsépelt momentumnak, mikor is egy muffin hatására egy felnőtt nő – nevezetesen LuxusBabett - könnyekben tör ki. A műsor legmegrázóbb pillanatát mégsem ő szolgáltatta, Tenya ugyanis úgy döntött, kiteríti lapjait Andinak. A gyanútlan lányka szemében pár másodpercre felcsillant némi japán horrorfilmbe illő halálfélelem, mikor a csapat He-Manje a vacsoraasztalhoz invitálta őt, de végül megnyugodott, ugyanis gitárja nem került elő. Végül az összes 19. századi csajozási közhely végighallhatása után a lehető legkifinomultabb módon koptatta le őt. Ezek után pedig már tényleg lábjegyzetként szerepelhet itt az a tény, hogy Rozina, Miki és Klaudia az összes csillagot begyűjtötte a bátorságpróbán.

Illusztráció: RTL Klub

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!