Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 49. hét) – 1. rész

  • TV GO
  • 2017. 12. 06., 19:48

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Új sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Stratton (16)
brit akció-thriller // 95 perc

Mindig is tudtuk, hogy léteznek nagyon rizikós akciók. John Stratton (Dominic Cooper) és kommandós egysége Iránban éppen egy ilyen bevetésre készül egy biológiai tömegpusztító fegyverrel kísérletező laboratórium ellen, csakhogy az egész küldetés a lehető legrosszabbul sül el: végzetes események láncolata indul el, ám a történések során kiderül, hogy egy korábbi szovjet ügynök, Barovski (Thomas Kretschmann) áll az ügy mögött. A férfi minden áron, valóban tömegpusztítást tervez, bár senki sem gondolta volna, hogy még él. Még hogy él: most hadat üzen konkrétan egykori szervezete és az egész világ ellen…

Forrás: Mozipremierek.hu / ADS Service

A nőkért (16 - Die göttliche Ordnung)
svájci feliratos történelmi dráma // 96 perc

Másik lehetséges úticélunk az 1970-es évek Svájca: ebben a korban él a fiatal háztartásbeli feleség, Nora, aki valójában egy visszahúzódó, csöndes jellem. Egy kis falucska békéje és nyugalmat ad otthont Neki és családjának, férjének és két gyermekének. Csakhamar azonban nem várt társadalmi változások indulnak be, amely nem csupán a vidék, a közösség, hanem a fiatal nő és családja életét is alaposan megbolygatja: Nora egy női mozgalomba áll, és a nők szavazati jogáért kezd kampányolni társaival…

Forrás: C Baker/Redwire Pictures/Kobal/REX/Shutterstock

A széf (16 - The Vault)
amerikai horror-thriller // 91 perc

A széf című film három testvér történetéről szól alapjaiban: Vee és Leah két igencsak elidegenedett nővér, ám mégis összefognak, mikor testvérük, Michael vészkiáltása elér hozzájuk. A férfi ugyanis nagy bajba kerül azzal, hogy felgyújtotta a hírhedt gengszter egyik raktárépületét. A történet viszont egy nem mindennapi bankrablással folytatódik…

Forrás: Mozipremierek.hu / ADS Service

Legeslegjobb cimborák - Állati a buli (6E - Mullewapp - Eine schöne Schweinerei)
német animációs film // 72 perc

Egy nappal Waldemar nagy születésnapi ünnepe előtt az izgalom Mullewappban egyre fokozódik. Waldemar már alig várja, hogy befalhassa a csokoládé-krémes eper tortát, és hogy ünnepeljen, de váratlan látogató jelenik meg a nyugodt farmon. A durva vaddisznó Horst von Borst és a bandája szemet vetett a születésnapi ünnepségre, és fogságba ejtette Mullewapp lakóit. A három barát Waldemar, Franz von Hahn és Johnny Mauser azonnal rájöttek: Valami baj van! De Horst a vaddisznók főnöke becsapja őket, és egy trükkel szándékosan elküldi őket egy nagyon kalandos kerékpárútra. Hogyan fogják megszabadítani kedves otthonukat a betolakodóktól?

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 48. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 48. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 47. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 47. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 46. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 46. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 45. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 45. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Mozipremierek.hu / Cinetel