Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 49. hét) – 2. rész

  • TV GO
  • 2017. 12. 07., 06:38

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Új sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Megjött apuci 2 (12 - Daddy's Home 2)
amerikai vígjáték // 100 perc

Ilyen nincs! Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek, ám könnyen borulhat minden azzal, hogy az ünnepekre betoppan Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow). ÉS mert ez nem elég, Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. A kérdés nem kérdéses: vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?

Itt még többet olvashatsz a filmről >>

Forrás: C Baker/Redwire Pictures/Kobal/REX/Shutterstock

Volt egyszer egy Németország (12 - Es war einmal in Deutschland...)
német-luxemburgi-belga feliratos háborús vígjáték dráma // 102 perc

Frankfurt, 1946. A film egy nyugodt szívvel szerencsének is mondható csoportról, David Bermann-ról és barátairól szól, akik túlélték a holokausztot. A terv is megvan: maguk mögött akarják hagyni Németországot, és Amerikába emigrálnának, a kérdés viszont az, hogy szerzik meg az ehhez szükséges pénzt. Hamar megtalálják a megoldást: háziasszonyokat bűvölnek el házaló kereskedőként, és egyre közelebb kerülnek céljukhoz. Davidot azonban utolérik múltjának árnyai. Miért van két útlevele? Hogy került évekkel ezelőtt Hitler hegyi nyaralójába? Lehet, hogy együttműködött a nácikkal? Sara Simont, a lelkiismeretes amerikai tisztet nem hagyják nyugodni ezek a kérdések, és elhatározza: kideríti, merre járt és mit csinált a férfi a háború alatt. Egyre nehezebb azonban kivonnia magát David hatása alól…

Forrás: Amazon Studios/Kobal/REX/Shutterstock

Wonder Wheel - Az óriáskerék (16 - Wonder Wheel)
amerikai feliratos dráma // 101 perc

E heti utolsó utazásunk az ’50-es évekbe vezet vissza, és négy ember sorsának összefonódását nézhetjük végig a végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában. Az érzelmileg labilis Ginny (Kate Winslet), aki korábban színésznő volt, most pincérnőként dolgozik. Férje, Humpty (James Belushi), egy szedett-vetett körhintát üzemeltet több-kevesebb sikerrel, Mickey (Justin Timberlake), a fiatal életmentő arról álmodozik, hogy író lesz belőle, a fiatal Carolina (Juno), Humpty lánya pedig, bár régóta elhidegült apjától, most kénytelen a házában meghúzni magát, miután gengszterek elől menekül.
Woody Allen a rá jellemző humorral beszél szenvedélyről, erőszakról, árulásról, miközben elkalauzolja a nézőt New York egyik utánozhatatlan hangulatú városrészébe, ahol 1916 óta a mai napig ugyanaz a cég árulja a hot dogot, és 1927 óta működik a hullámvasút.

MOZIMUSTRA - A HÉTEN:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 49. hét) – 1. rész

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:

- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 48. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 48. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 47. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 47. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 46. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 46. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 45. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 45. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Moviestore/REX/Shutterstock