Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 374.

  • TV GO
  • 2017. 12. 07., 10:04
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Felbukkant Dr. Malcolm
Frissen sült falatkával hizlaljuk a Jurassic World: Bukott birodalom körül egyre csak duzzadó érdeklődést. A jövő nyárra beharangozott őshüllős mozi főbb szerepeit Bryce Dallas Howard (Claire) és Chris Pratt (Owen) mellett a dr. Ian Malcolm szerepére szerződtetett Jeff Goldblum jegyzi majd. Malcolm karakterének minőségéről egyelőre csak suta találgatások láttak napvilágot, így ezekkel nem, sokkal inkább az alábbi fotóval szeretnénk foglalkozni. A képen Goldblum úgy fest, mint aki (valószínűleg) letűnt korok gyíkjainak 21. századi feltámadásáról tart előadást, esetleg etikus tartásukról fogalmaz meg megszívlelendő tanácsokat.

Kaphattunk volna más James Bondot is
Ha Hugh Jackman aláír. A 49 éves színésznek egyszer már felajánlották a legendás kém szerepét, de ő inkább az X-Men felé fordult. Noha mindkét ajánlat vonzó lehetőségnek bizonyult, egyszerre a kettő nem ment volna. A felkérés az X-Men 2 forgatása idején érte utol. Jackman döntését időhiánnyal indokolta. Akinek neve már egyszer felmerült, annak valószínűleg másodszor is fel fog; csupán idő kérdése.

Ryan Reynolds találkozása a Pokemonokkal
Az animációs sorozat felett apáskodó japán Nintendo a Super Mario óta először nyitott Hollywood felé akkor, amikor hivatalosan is megadta a lehetőséget a mára Detective Pikachu munkacím alatt fejlesztett történet megfilmesítésére. A történet szerint az elektromos Pokemon elraboltnak vélt gazdája után indul, ebben a sztoriban kapott helyet Reynolds.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Tomohiro Ohsumi - Getty images

Kategóriák: Zacc nélkül