Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jean-Claude Van Damme újra érzi a ritmust

Van Damme még mindig formában van

  • TV GO
  • 2015. 05. 13., 06:50

A belga akciósztár egy talk show-ban újra előadta azt a felejthetetlen táncot, amit eredetileg az egyik klasszikus filmjében, az 1989-es Kickboxer – Vérbosszú Bangkokban címűben lejtett.

Van Damme (az internet népén kívül természetesen) a Conan show közönségét örvendeztette meg a szóban forgó jelenettel.

Történt ugyanis, hogy az 54 éves színész a napokban ellátogatott Conan O’Brien beszélgetős műsorába, hogy ott a most készülő Kickboxer-remake-et promotálja, melyben ő maga ezúttal értelemszerűen nem a testvére halálát megbosszulni vágyó fiatal kickboxert alakítja, hanem egy harcművész mestert, Master Durandot. A filmben szerepet kapott egyébként A galaxis őrzői-ből és a Riddick-ből ismert egykori pankrátor, Dave Bautista és Gina Carano MMA-bajnok (A bűn hálójában, Halálos iramban 6) is.

A legendás táncjelenet (Forrás: Budapest Film)

Ezzel kapcsolatban a talkshow-házigazda – akit isten áldjon ezért – felelevenítette az 1989-es film egyik legendás képsorát, melyben Van Damme egy bárban fenomenális csípőmozgásával kápráztatja el a táncoló hölgyeket, majd amikor két rosszfiú ezt nem nézi jó szemmel és megtámadja hősünket, azonnal helyre teszi őket anélkül, hogy a táncot abbahagyná.

Conan O’Brien pedig még ennél is tovább ment a nosztalgiázásban, az akciósztárnak így lehetősége volt újra eljátszani a jelenetet – a műsor készítői még az ügyeletes rosszfiúkról is gondoskodtak. Csak az okoz fájó hiányérzetet, hogy a legendás film csodálatos spárgája ezúttal elmaradt. De ez a korábbi anyag talán megfelelő kárpótlást jelent minden rajongó számára.

NÉZZEN VAN DAMME-FILMEKET A TV GO-N!

- Fulladás
- Közeli ellenség
- Sárkányszemek
- The Expendables 2: A feláldozhatók 2
- Tökéletes katona: A leszámolás napja

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Philipe Lopez / AFP és Grigoriy Sisoev / Ria Novosti

Filmek Neked!

Fenegyerek

Színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm (2014)

Utazás a rejtélyes szigetre

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

The Expendables - A feláldozhatók 3.

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)