Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

 • Válassz több száz film és sorozat közül
 • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

TV GO szolgáltatás felhasználási feltételei

1. A szolgáltatás meghatározása, definíciók

1.1. A szolgáltatás meghatározása

A TV GO a Magyar Telekom szélessávú platformokon keresztül elérhető műsorterjesztési szolgáltatása, amely szolgáltatás keretében a szolgáltató hozzáférést biztosít lineáris és lekérhető médiaszolgáltatások igénybevételére.

Az előfizetők meghatározott műsorrend alapján tekinthetik meg a különböző csatornák műsorát a lineáris médiaszolgáltatás keretében, illetve a felhasználók egyéni kérés alapján, meghatározott műsorkínálatból kölcsönözhetnek, illetve játszhatnak le video tartalmakat.

A lineáris (televíziós csatornákat kínáló) szolgáltatásokat

 • a Magyar Telekom azon egyéni TV előfizetői vehetik igénybe, akik a TV GO szolgáltatásra regisztráltak,
 • illetőleg azon felhasználók, akik kizárólag a TV GO-n- elérhető lineáris szolgáltatások elérésére kötöttek felhasználói szerződést és a TV GO szolgáltatásra regisztráltak.

Az egyedi filmkölcsönző szolgáltatásokat (lekérhető szolgáltatásokat) bármely regisztrált felhasználó igénybe veheti.

A szolgáltatást üzleti előfizetők nem vehetik igénybe.

1.2. Definíciók

 • Regisztrált Felhasználó: az a Magyarországon tartózkodó 18 év feletti természetes személy, aki használja vagy igényli a TV GO portálon, vagy alkalmazáson elérhető lekérhető TV szolgáltatásokat, s a TV GO szolgáltatásra érvényes regisztrációval rendelkezik.
 • TV előfizető: a Magyar Telekom műsorterjesztési szolgáltatással rendelkező előfizetője
 • TV GO felhasználó: Az a Magyarországon tartózkodó 18 év feletti természetes személy, aki a Magyar Telekom TV szolgáltatásai közül kizárólag a TV GO portálon, vagy alkalmazáson elérhető lineáris és/vagy lekérhető TV szolgáltatásra fizet elő, s a TV GO szolgáltatásra érvényes regisztrációval rendelkezik.
 • Felhasználó: TV GO felhasználó és Regisztrált felhasználó együttesen.
 • Interaktív TV szolgáltatás: a Magyar Telekom IPTV és Interaktív SAT TV szolgáltatása, amelynek pontos leírását a 2. sz. melléklet tartalmazza.
 • Nem interaktív TV szolgáltatások: a Magyar Telekom analóg kábeltelevízió szolgáltatás, Digitális kábeltelevízió szolgáltatás, SAT TV szolgáltatás interaktív funkció nélkül.
 • Lekérhető médiaszolgáltatás: olyan médiaszolgáltatás, amelyben a médiaszolgáltató által összeállított műsorkínálat alapján a felhasználó egyéni kérés alapján, az általa kiválasztott időpontban tekintheti, illetve hallgathatja meg a műsorszámokat.
 • Lineáris médiaszolgáltatás: a médiaszolgáltató által nyújtott, műsorszámok műsorrend alapján történő egyidejű megtekintését, illetve meghallgatását lehetővé tevő médiaszolgáltatás.
 • ÁSZF vagy TV ÁSZF: Magyar Telekom Nyrt. helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

2. A szolgáltatás elérésének feltételei

2.1. A szolgáltatás elérési feltételei

Lineáris médiaszolgáltatás (élő TV szolgáltatás)
A TV GO szolgáltatás keretében az élő TV szolgáltatást a szolgáltató azon ügyfelei részére biztosítja, akik Magyar Telekom TV szolgáltatással rendelkeznek vagy a Magyar Telekom TV GO felhasználójaként fizettek elő valamely TV GO lineáris TV csomagra.

Lekérhető médiaszolgáltatás (egyedi filmkölcsönzés)
Az egyedi filmkölcsönzés szolgáltatást a Magyar Telekom TV előfizetői, és a felhasználók részére biztosítja a szolgáltató. A filmkölcsönzés díjának kiegyenlítésére vonatkozó fizetési feltételeket jelen melléklet 6. pontja tartalmazza.

Havidíjas filmcsomag előfizetés (SVOD csomagok)
A havidíjas előfizetés szolgáltatást a Magyar Telekom TV előfizetői, illetve a TV GO felhasználók részére biztosítja a szolgáltató. A havidíjas csomagok az Interaktív TV előfizetők számára a set top boxokon (vevőegységeken), a TV GO portálon vagy az alkalmazásokban is lejátszhatók. A TV GO felhasználók, illetve a nem Interaktív TV előfizetők a szolgáltatást a TV GO portálon vagy az alkalmazásokban vehetik igénybe. A filmkölcsönzés díjának kiegyenlítésére vonatkozó fizetési feltételeket jelen melléklet 6. pontja tartalmazza.

Műszaki, technikai feltételek

2.2.1. A szolgáltatás eléréséhez használható eszközök

A szolgáltatás számítógépen (PC/Mac), Android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet) vehető igénybe.

A lekérhető műsorszámok kölcsönzése a www.tvgo.hu címen (a továbbiakban portál) és android mobil eszközökön a TV GO alkalmazással lehetséges, míg iOS mobiltelefonos alkalmazásokban csak a portálon előzetesen kikölcsönzött tartalmak lejátszása biztosított.

Az Interaktív TV szolgáltatáshoz tartozó set top boxokon (vevőegységeken) a már kikölcsönzött műsorok a kölcsönzés keretén belül nem játszhatók le a TV GO portálon vagy alkalmazásokban. A TV GO portálon kikölcsönzött video tartalmak (filmek) pedig csak számítógépen vagy a mobiltelefonos alkalmazásokban játszhatók le, azonban az Interaktív TV szolgáltatáshoz tartozó set top boxokon (vevőegységeken) nem. A havidíjas Filmcsomagok a set top boxokon (vevőegységeken), a TV GO portálon vagy az alkalmazásokban is elérhetőek az Interaktív TV előfizetők részére. Azon TV előfizetők, akik a TV GO-n fizettek elő a szolgáltatásra, de rendelkeznek interaktív TV szolgáltatással, a vásárolt Filmcsomag a set top boxon is elérhető. Bizonyos ingyenes tartalmak mindegyik eszközön kölcsönözhetőek.

Felnőtt tartalmak lejátszására csak a TV GO portálon van lehetőség, a mobilalkalmazásokban történő lejátszás nem engedélyezett.

2.2.2. A szolgáltatás technikai feltételei

A szolgáltatás eléréséhez szükséges szélessávú internetkapcsolatra vonatkozó minimum feltétel, hogy a TV előfizető vagy a felhasználó által használt internet szolgáltatás garantált letöltési sebessége elérje az 0,6 Mbit/s értéket.

Amennyiben az internetszolgáltatás nem éri el az előírt értéket, abban az esetben a szolgáltató nem garantálja a szolgáltatás megfelelő működését.

2.2.3. A szolgáltatás használatához szükséges szoftver és hardver eszközök

A TV GO tartalmak HTTP Live Streaming (HLS) protokollon keresztül adaptív bitrátával kerülnek lejátszásra.

A TV GO szolgáltatás SD tartalmak lejátszásának minimum feltételei Windows operációs rendszerű számítógépen:
Operációs rendszer:

 • Microsoft Windows 7 (32 és 64 bites verzió)
 • Windows 8 (32 és 64 bites verzió)
 • Windows 8.1 (32 és 64 bites verzió)
 • Windows 10 (32 és 64 bites verzió)
Processzor (CPU):
 • Intel Core i3 vagy újabb (1.5+ GHz)
 • AMD A6 vagy újabb (1.5+ GHz)
Memória (RAM): minimum 4 GB
Videokártya: WebGL-t támogató videókártya
Minimum felbontás: 800 x 600 pixel
Támogatott böngészők: Minden HTML5 támogatással rendelkező böngésző támogatott.

Javasolt böngészők:
 • Microsoft Edge
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome
TV GO tartalmak lejátszásának minimum feltételei Mac operációs rendszerű számítógépen:
Operációs rendszer: Mac OS X 10.10 vagy újabb verzió
Processzor (CPU): Intel i386 alapú Mac
Támogatott böngészők: Minden HTML5 támogatással rendelkező böngésző támogatott.

Javasolt böngészők:
 • Safari
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome

TV GO alkalmazás használata mobileszközökön:

 • iOS 8.0+ (készüléktípus: legalább iPhone 4S és az annál újabb készülékek; 4-dik generációs iPad és annál újabb készülékek), Jailbreakelt készülékek nem támogatottak
 • Android 4.0 vagy újabb verzió, Rootolt készülékek nem támogatottak

3. Regisztráció, a szolgáltatás használata

3.1. A regisztráció feltételei

A TV GO szolgáltatás oldalai csak magyarországi IP címről és honos hálózatról böngészhetőek, s a szolgáltatás csak Magyarország területén vehető igénybe. A regisztrált felhasználás feltétele, hogy a regisztrációt a Szolgáltató elfogadja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy regisztrációkat indoklás nélkül visszautasítsa, vagy bármikor visszavonja, különösképp valótlan vagy hiányos adatok megadása, illetve a jelen szerződéses feltételekben foglalt előírások megsértése vagy bármilyen más visszaélés esetén.

A Szolgáltató a TV előfizetőknek és a felhasználók számára javasolja, hogy a szolgáltatás biztonságos elérése érdekében, rendszeresen módosítsa jelszavát.

A TV előfizetőt, illetve a felhasználót az azonosító és a jelszó titkos és biztonságos kezelésével kapcsolatosan teljes körű felelősség terheli. A TV előfizető illetve valamennyi felhasználó ezen adatait nem adhatja ki harmadik félnek illetve 18 év alatti személynek sem, illetve nem használhatja más azonosítóját, jelszavát, s nem kísérelheti meg más hozzáférésének használatát. A TV GO szolgáltatás valamennyi használóját teljes körű felelősség terheli az egységes beléptető rendszerhez (TV GO Belépés) tartozó azonosító és jelszó párossal, illetve azon keresztül történő egyéb tevékenységgel kapcsolatban is. A Szolgáltatót nem terheli semmilyen felelősség felhasználói adatokkal való visszaéléssel kapcsolatos kár esetén.

A TV előfizető illetve a felhasználó köteles a valóságnak megfelelő adatokat megadni regisztrációs adatlapon és minden egyéb olyan alkalommal, amikor az a szolgáltatás igénybevételéhez az adatok megadása szükséges.

A felhasználó abban az esetben regisztrálhat bankkártyás fizetésre, ha a bankkártyához magyarországi lakcím tartozik.

A TV előfizető illetve a felhasználó vállalja, hogy szükség szerint karbantartja, aktualizálja az általa megadott regisztrációs adatokat, hogy azok a valóságnak megfelelőek legyenek. Amennyiben a megadott adatok a szolgáltató nyilvántartása szerint hamisak, pontatlanok vagy hiányosak, jogsértők vagy egyéb okból nem megfelelőek, úgy a szolgáltatónak jogában áll megszüntetni a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó jogot.

Amennyiben a felhasználó egyben TV előfizető is, úgy a szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során a TV előfizetésre vonatkozó előfizetői azonosítót (MT ügyfél azonosító) és a hozzá tartozó jelszót is köteles megadni, vagy Interaktív TV szolgáltatás esetén a TV képernyőn keresztül a TV GO összekapcsolás alkalmazása által biztosított kódot kell beírni.

A bejelentkezés a regisztráció során megadott e-mail cím és a hozzá tartozó jelszó segítségével történik.

3.2. A regisztrációhoz, illetve Telekom TV előfizetés összerendeléséhez szükséges adatok

Regisztrációhoz szükséges adatok:

 • e-mail cím (kötelező)
 • jelszó (kötelező)

TV előfizetés TV GO-val való összerendeléshez szükséges adatok:

 • Magyar Telekom ügyfél azonosító és az azonosítóhoz tartozó jelszó (kötelező)
 • vagy Interaktív TV előfizető esetén, az Interaktív TV képernyőn keresztül a TV GO összerendelő alkalmazása által biztosított kód (kötelező)

3.3. Regisztrációhoz kapcsolható eszközök

Egy regisztrációhoz összesen egyidejűleg 2 különböző eszköz kapcsolható a következő eszközök közül:

 • számítógép,
 • mobiltelefon,
 • tablet.
Az eszközök regisztrációja a bejelentkezéssel egyidejűleg automatikusan történik. Újabb eszközök használatához a bejelentkezésnél a rendszer automatikusan regisztrálja az eszközt és törli a legkorábban regisztrált eszközt.

3.4. A szolgáltatásra vonatkozó szerződés, illetve a regisztráció megszűnése, törlése

A TV GO szolgáltatásra vonatkozó szerződést a TV előfizető vagy a felhasználó bármikor felmondhatja a TV GO portálon keresztül, az érvényes jelszó megadása és a figyelmeztetés elfogadása után, a felhasználói fiók törlésével. Ebben az esetben törlődik a teljes felhasználói fiók, amely a szerződés megszűnését jelenti.

TV GO felhasználók esetén, az igénybevett csomagra (Filmcsomag, illetve TV csomag) vonatkozó előfizetői szerződés felmondása bármikor kezdeményezhető. Mivel a szolgáltatásra havonta előre történik a díjfizetés a TV GO felhasználók esetében, ezért a szolgáltatásra vonatkozó szerződés csak az adott számlázási ciklus utolsó napján kerül megszüntetésre, tehát a Szolgáltató mindaddig biztosítja a szolgáltatást, ameddig a szolgáltatás díja kifizetésre került.

A Szolgáltató jogosult a TV GO szolgáltatásra vonatkozó szerződést a TV ÁSZF Törzsrész 12.1.2. pontjában foglaltaknak megfelelően felmondani.

A szerződés illetve a regisztráció megszűnésére az ÁSZF Törzsrész 12. pontja vonatkozik.

4. A szolgáltatás biztonságos kezelése

A szolgáltatás olyan biztonsági megoldásokat tartalmaz, amelynek technológiája védi a digitális információt. Ez a technológia a szolgáltató, illetve a licencek eladói által felállított felhasználási szabályokat ír elő. A TV előfizető, és a felhasználók, a szolgáltatás regisztrációja során arra kötelezi magukat, hogy a TV GO szolgáltatást kizárólag a jelen szerződéses feltételek szerint használják. Az attól eltérő használat a TV ÁSZF szerint meghatározott felelősséget, továbbá polgárjogi vagy büntetőjogi felelősséget vonhatja maga után.

5. Igénybevételi korlátok

TV előfizető a TV szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződésből eredő díjtartozás vagy a TV szolgáltatás bármely okból történői korlátozása, szüneteltetése esetén, a korlátozás, szünetelés tartama alatt a szolgáltatás nem vehető igénybe. Ebben az esetben meghatározott tartalmak (pl. ingyenes tartalom) sem érhetőek el az adott azonosítóval, kivéve díjtartozás esetén a közszolgálati csatornák.
A TV GO felhasználó, amennyiben nem fizeti meg előre az igényelt szolgáltatás ellenértékét (ha sikertelen bankkártya terhelés a forduló napon) abban az esetben, a további időszakra vonatkozóan a szolgáltatás nem érhető el. Ez esetben a szolgáltatás újbóli igénybevételének az a feltétele, a TV GO felhasználó újra rendelje meg a szolgáltatást az aktuális feltételeknek megfelelően, illetőleg jelen melléklet 12. pontjában meghatározott díjat előre fizesse meg az előírt módon a Szolgáltató részére.
Amennyiben a TV előfizető a TV ÁSZF Törzsrész 5.2. pontjában meghatározott egyedi értékhatárt eléri az eseti díjas Videotéka műsorkölcsönzés szolgáltatás esetén, úgy a szolgáltató jogosult a számlázási időszakon kívül számla kibocsátására, illetve a szolgáltatás korlátozására.
A TV szolgáltatás megszűnése esetén a TV előfizető, amennyiben TV GO felhasználóként továbbra is igénybe kívánja venni a TV GO szolgáltatást, kártyás fizetési módot köteles beállítani a szolgáltatás eléréséhez.

6. Díjazás, fizetési feltételek

A Telekom TV előfizető által igénybe vehető lineáris (élő TV) szolgáltatás díjmentes.

A TV GO felhasználó a lineáris (élő TV) csomagokat a 12. pontban meghatározott díjon veheti igénybe.

Filmkölcsönzés szolgáltatás igénybevétele esetén, az adott film, műsorszám mellett feltüntetett összeg megfizetésére köteles a TV előfizető, illetve a felhasználó is.

Havidíjas (SVOD) Filmcsomag igénybevétele esetén, a 12. pontban meghatározott összeg megfizetésére köteles a TV előfizető illetve a TV GO felhasználó.

Ha a Telekom TV előfizető olyan filmkölcsönzési szolgáltatást vesz igénybe a TV GO szolgáltatás keretében belül, amelyre külön díjfizetési kötelezettség is terheli, e fizetési kötelezettségét a TV előfizető havonta utólag, a havi rendszeres Telekom otthoni TV számlájával együttesen egyenlíti ki, az egyedi előfizetői szerződésben és az ÁSZF-ben meghatározott fizetési feltételek betartásával.

A felhasználó, aki nem a TV előfizetés keretében veszi igénybe a TV GO szolgáltatást, az egyedi filmkölcsönzés szolgáltatás esetén a filmkölcsönzés díját, vagy az igénybevett csomag ellenértékét bankkártyás fizetési móddal, a Telekom Gyorsfizetés útján köteles megfizetni, a filmkölcsönzés szolgáltatás vagy a lineáris TV csomag igénybevétele előtt.

A TV GO szolgáltatás használata adatforgalmat generál. A hálózati adatforgalmazásból származó költségek a szolgáltatás használóját (TV előfizető, felhasználó) terhelik.

A TV GO felhasználók díjfizetésére vonatkozó előírások:

Megrendelés: Megrendeléskor előre történik az adott előfizetéses szolgáltatás (lineáris TV csomagok, MoziKlub csomag) díjának megfizetése a 12. pontban meghatározott díjon, a Telekom Gyorsfizetés szolgáltatáson keresztül

Havi rendszeres díjfizetés:A díjfizetés minden hónapban ugyanazon a napon történik vagy az adott hónap utolsó napján. A megrendelt szolgáltatások esetében a vonatkozó díj terhelése automatikusan megtörténik, mindaddig, amíg az felhasználó erről másképp nem rendelkezik.

Csomagváltás:

 • Több TV csatornát tartalmazó csomagra történő váltás esetén az érvényes számlázási ciklusból még hátralévő részre, időarányosan kell megfizetni a több csatornát tartalmazó csomag díját. Ez a csomagváltással együtt kerül terhelésre a bankkártyán. A következő számlázási ciklus során már az új csomag teljes havidíja kerül terhelésre.
 • Kevesebb TV csatornát tartalmazó csomagra történő váltás bármikor kezdeményezhető, de a váltás csak a számlázási ciklus fordulónapján történik meg, illetve ekkor kerül beállításra a kevesebb csatornát tartalmazó csomag. Ezen fordulónapig a már korábban kifizetett, több csatornát tartalmazó díjcsomag marad érvényben.

7. Személyre szabott ajánló

A TVGO szolgáltatás felhasználóinak hozzájárulása esetén, a felhasználók nézési szokásai alapján – TV-műsor nézés és filmkölcsönzési szokások – a felhasználó számára személyre szabott film- és műsor ajánlatokat biztosít a Szolgáltató.

Amennyiben a felhasználó nem járul hozzá a személyre szabott ajánlatok megjelenítéséhez, az átlagos felhasználási adatok alapján, általános ajánlott tartalmak érhetőek el.

A hozzájárulás a felhasználó részéről bármikor megadható vagy visszavonható a szolgáltatás használata során.

8. Felelősség, az igénybevételt befolyásoló tényezők

TV előfizetők illetve a felhasználók nem másolhatják, semmilyen adattároló eszközön nem tárolhatják, nem rögzíthetik, harmadik személy számára nem továbbíthatják a jelen szerződéses feltételekben engedélyezett módokon kívüli a lekért tartalmakat.

TV előfizetők illetve a felhasználók nem tehetik elérhetővé a TV GO szolgáltatást más, nem a szolgáltató által üzemeltetett platformon további felhasználók részére.

TV előfizetők illetve a felhasználók nem adhatják ki regisztrált adatait más, illetéktelen személy részére.

A TV előfizetők illetve a felhasználók semmilyen módon nem támadhatják, és nem hatástalaníthatja a TV GO szolgáltatás használatával igénybe vehető tartalmak védelmére használt rendszert vagy mechanizmust.

TV előfizetők illetve a felhasználók nem vehetik igénybe a szolgáltatást oly módon, amellyel bármilyen módon sértenék jelen szerződéses feltételeket. A felhasználók nem sérthetik meg, illetve nem kísérelhetik meg megsérteni a www.tvgo.hu honlapnak a biztonságát, ideértve különösen:

 • hozzáférés vagy annak megkísérlése a nem a felhasználó számára elérhető adatokhoz, vagy bejelentkezés egy olyan szerverre vagy azonosítóra, amelyre a felhasználó nem jogosult;
 • a rendszer vagy a hálózat sebezhetőségének kémlelése vagy tesztelése, vagy megfelelő felhatalmazás nélkül megsértése.
A TV GO szolgáltatásra vonatkozóan, a Szolgáltató nem garantálja a jelen ÁSZF 4. sz. melléklete szerinti minőségi paramétereket.

A Szolgáltató jelen ÁSZF alapján nem vállal felelősséget a TV előfizető vagy a felhasználók internetkapcsolatának minőségéből, hibájából, megszakadásából eredő szolgáltatás-kimaradásért, illetve az emiatt esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

A szolgáltatás keretében elérhető szolgáltatási elemek könnyebb elérhetősége érdekében, a Szolgáltató az Előfizető TV - illetve filmnézési szokásokhoz igazodó ajánlót tesz elérhetővé az Előfizető számára.

Honlap karbantartás

A szolgáltató jogosult a honlap karbantartása érdekében a szolgáltatást szüneteltetni. A honlap folyamatos üzemeltetése kivételes esetekben a szolgáltató előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat. Ilyenkor a szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás mielőbb újra elérhető legyen, de időbeli garanciát nem vállal a helyreállítás tekintetében, különös tekintettel, ha az internet-szolgáltatás szolgáltatója nem a Magyar Telekom.

A TV előfizetők és a felhasználók tudomásul veszik, hogy az interneten az adattovábbítás illetve annak sebessége számos tényező függvénye. A szolgáltató mindent megtesz a gyors adatcsere érdekében, de nem vállal garanciát az információ késéséért, vagy esetleges elvesztéséért.

9. Adatvédelem, bíróság

A lineáris médiaszolgáltatás tekintetében az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. tv., valamint a TV ÁSZF Törzsrész 10. pontjában rögzített rendelkezések az irányadóak, míg a lekérhető médiaszolgáltatás vonatkozásában az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII tv. rendelkezései és az alábbi rendelkezések az irányadóak.

Szolgáltató, mint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. tv. (Info. tv.) értelmében Adatkezelő az Előfizető által a regisztráció során megadott felhasználónevét, e-mail címét, valamint jelszavát a szolgáltatás nyújtása céljából kezeli, és azt az Info. tv. értelmében az üzemeltetésben közreműködő alvállalkozójának, mint Adatfeldolgozónak átadja.

A felhasználónevet és e-mail címet a regisztráció törlését követő 5 évig (a szerződésből eredő igények elévüléséig) jogosult kezelni Szolgáltató, az előfizető jelszavának a törléséről a regisztráció visszavonását követő 8 napon belül Szolgáltató gondoskodik. Az előfizető által a regisztráció során megadott adatokat Szolgáltató harmadik személyeknek nem jogosult átadni, mely alól kivételt képeznek a megfelelő törvényes jogcím alapján arra jogosult hatóságok (pl: nyomozóhatóság). Szolgáltató az előfizető fenti személyes adatait csak az előfizető köteles, kifejezett és önkéntes hozzájárulása alapján kezelheti közvetlen üzletszerzés célból. A jelen pontban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. és az Info. tv. rendelkezései az irányadóak.

A felek a bíróság illetékessége szempontjából a Szolgáltató székhelyét tekintik irányadónak. A jelen szerződési feltételekkel, kapcsolatos panaszokkal a TV előfizető és/ vagy a felhasználó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi szervezethez fordulhat, amelynek pontos listáját és a felügyeleti szerveket a TV ÁSZF 1. sz. melléklete tartalmazza.

10. Értesítés, reklamáció, panaszkezelés

A TV előfizetők értesítése jelen ÁSZF 9.2.3. pontjának megfelelően történik, míg a felhasználók a TV GO szolgáltatást érintő összes változásról elektronikus levélben, a regisztráció során megadott e-mail címen értesülnek.

A Felhasználó számlázási kérdésekben és egyéb reklamáció esetén a Szolgáltató ügyfélszolgálatával veheti fel a kapcsolatot vagy a TV GO portálon elérhető „Írj nekünk” funkció segítségével juttathatja el a fejlesztőknek. A vonatkozó további szabályokat a TV ÁSZF Törzsrész 6.2. pontja tartalmazza

11. Lineáris szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

A TV előfizetőknek a TV GO szolgáltatás keretében az alábbi csatornák érhetőek el az előfizetésének megfelelően:
m1, m2, Duna Tv, Duna World, M4 Sport, M5, TV2, RTL Klub, Sport1, ATV, Hír TV, STORY4, STORY5, OzoneTV, LifeTV, VIASAT 3, RTL Spike, VIASAT 6, MTV Europe, VIVA, RTL II, Super TV2, Film+, RTL +, Spektrum Home, Film Café, Sláger TV, Cool, Sport2, Spíler TV, Minimax, Megamax, Spektrum, TV Paprika, Nickelodeon, AXN, Disney Channel, National Geoghraphic, National Geoghraphic Wild, HISTORY, FOX, Da Vinci Learning, AMC, Discovery Channel, TLC, Eurosport, BBC Earth, Comedy Central, Humor+, CHILI, Paramount, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Discovery Science, DTX, Travel, Food Network, CLASSICA, VH1, FEM3, Zenebutik, Euronews, TV5 Monde, Eurosport 2, RTR Planeta, Mediaset, CC Exrtra, Boomerang, Cartoon Network, Nick JR, Jim Jam, KIWI, Izaura TV, English Club, Filmmánia, Sundance TV, AXN White, AXN Black, Sorozat+, Film+2, Fishing and Hunting

A TV GO szolgáltatás keretében nyújtott lineáris (élő TV) szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztást, a TV előfizető a helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásának megfelelő azon csatornákat érheti el a szélessávú internethez csatlakoztatott eszközön, amelyek a TV GO szolgáltatás csatornakiosztásában is fellelhetőek.

A díjcsomagonként elérhető csatornák pontos listáját a TV ÁSZF 6/A-6/D mellékletei tartalmazzák.

12. A TV GO szolgáltatásra vonatkozó rendelkezések értelmezése

Jelen mellékletben nem szabályozott kérdések vonatkozásában a TV ÁSZF idevonatkozó rendelkezései az irányadóak. Amennyiben a TV ÁSZF és mellékletei jelen 7. sz. melléklettel ellentétes szabályokat tartalmaznak, a 7.sz. melléklet szabályait kell irányadónak tekinteni.

13. A TV GO szolgáltatás havi díjai

A TV GO felhasználók az alábbi csomagokat vehetik igénybe:
A csomagok TV előfizetők által nem vehetők igénybe.

Lineáris TV szolgáltatás

Közszolgálati csomag Alap Családi
Havi díj 200 Ft* 2 000 Ft 3 000 Ft
Elérhető csatornák m1, m2, Duna Tv, Duna World, M4 Sport, M5 m1, m2, Duna Tv, Duna World, M4 Sport, M5, TV2, RTL Klub, Sport1, ATV, Hír TV, STORY4, STORY5, OzoneTV, LifeTV, VIASAT 3, RTL Spike, VIASAT 6, VIVA, RTL II, Super TV2, Film+, RTL +, Spektrum Home, Film Café, Sláger TV m1, m2, Duna Tv, Duna World, M4 Sport, M5, TV2, RTL Klub, Sport1, ATV, Hír TV, STORY4, STORY5, OzoneTV, LifeTV, VIASAT 3, RTL Spike, VIASAT 6, MTV Europe, VIVA, RTL II, Super TV2, Film+, RTL +, Spektrum Home, Film Café, Sláger TV, Cool, Sport2, Spíler TV, Minimax, Megamax, Spektrum, TV Paprika, Nickelodeon, AXN, Disney Channel, National Geoghraphic, National Geoghraphic Wild, HISTORY, Da Vinci Learning, AMC, Discovery Channel, TLC, Eurosport, BBC Earth, Comedy Central, Humor+, CHILI, Paramount, Travel

* visszavonásig 0 Ft
Videotéka szolgáltatás: MoziKlub: 2 000 Ft/hó