Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Moziklub filmcsomag

Nézz filmeket és sorozatokat korlátlanul!

Több, mint 6000 film és sorozat!

Akciós havidíj az első hónapban csak

990 Ft!

Nézz filmeket és sorozatokat korlátlanul!

Több, mint 6000 film és sorozat!

Akciós havidíj az első hónapban csak

990 Ft!

Mit tartalmaz a MoziKlub

Fizess elő MoziKlub szolgáltatásunkra és nézd korlátlanul a folyamatosan frissülő film- és sorozat kínálatot! A következő műfajú filmek közül válogathatsz: vígjáték, akció-kaland, sci-fi, dráma, krimi-thriller, horror, dokumentumfilm, animáció, mese, sorozatok

Hollywood-i sorozatok a TV GO-n

A MoziKlubbal mindig lesz mit nézned! Ha nem találsz kedvedre valót a tévében, gyere és fedezd fel a MoziKlub kínálatát! Ne hagyd ki a legújabb Hollywood-i sorozatokat, így nem maradsz le semmiről.

Havi díj

Akciós havidíj az első hónapban csak
990 Ft
MoziKlub havi díja a 2. hónaptól akár
1500 Ft

További információk

Telekom IPTV-előfizetők számára a MoziKlub előfizetés akciós havi díja 990 Ft, mely hozzáférést biztosít a Telekom IPTV képernyőjén és a TV GO-n egyaránt elérhető MoziKlub kínálathoz. Telekom IPTV-előfizetéssel nem rendelkezők számára az első hónapban 990 Ft-os, majd a második hónaptól 1500 Ft-os havi díjon vehető igénybe a szolgáltatás, amely korlátlan hozzáférést biztosít a TV GO-n elérhető MoziKlub kínálathoz. Megrendelés: Megrendeléskor bankkártyádat vagy Telekom IPTV - előfizetésedhez tartozó számládat terheljük. A megrendelés előtt ellenőrizd, hogy a MoziKlub havi díja bankszámládon rendelkezésedre áll. Amennyiben a terhelés sikeres volt, a MoziKlub pár percen belül aktiválásra kerül. A szolgáltatás díjával minden hónap ugyan azon napján terheljük számládat, egészen addig, ameddig nem jelzed lemondási szándékod.

Felmondás: Ha már rendelkezel MoziKlub csomaggal, akkor azt az oldal alján található linkre kattintva tudod lemondani. Bankkártyás fizetés esetén nincs tört havi számlázás, a teljes havidíj kiszámlázásra kerül. A felmondást követően az előfizetési időszak végéig a termék még aktív marad és jogosult vagy a használatára. Az előfizetési időszakod végén a szolgáltatás megszűnik. Telekom IPTV-előfizetőként a felmondást követően a szolgáltatás azonnal megszűnik.

A MoziKlub-ra vonatkozó előfizetői szerződés határozatlan időtartamra jön létre. Amennyiben Telekom IPTV-előfizetőként választod a MoziKlub csomagot, az előfizetési díj a TV-szolgáltatáshoz tartozó havi rendszeres Telekom számlával kerül kiszámlázásra. Hó közi megrendelés, illetve hó közi felmondás esetén tört havi díj kerül kiszámlázásra. Tájékoztatunk, hogy az internetes felületen rögzített megrendelések igénybejelentésnek minősülnek. Amennyiben nincs Telekom IPTV-előfizetésed, bankkártyás fizetési módot választhatsz. Ekkor tört havi számlázást nem tudunk biztosítani. A lemondást követően MoziKlub csomagodat az előfizetési időszak végéig használhatod. A díjakról és további feltételekről részletes információt az Általános szerződési feltételek oldalon találhatsz, melynek eléréséhez, kérjük kattints a Telekom nyitóoldalára vagy a Rólunk -> Vállalat -> Általános szerződési feltételek-re! A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.