Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szeretet

Szeretet - (Love)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi dráma (2011)

Az amerikai polgárháborúban fogságba esik egy katona. Miközben nyugatra tart, szemtanúja lesz egy másik ezred által tett különös felfedezésnek. Több mint egy évszázaddal később kilátástalan helyzetbe kerül egy űrhajós a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén. Magára marad az űrben, miután minden kapcsolata megszakad a Földdel. Az emberi létet, társadalmat a kapcsolatok határozzák meg, és ezek a kapcsolatok létezésünk bizonyítékai. Ez az egyszerű fogalom kis része annak a hatalmas felfedezésnek, melyben mindkét férfinak része volt.

Rendező: William Eubank

Szereplők: Gunner Wright (Lee Miller kapitány), Corey Richardson (McClain tábornok), Bradley Horne (Lee Briggs kapitány), Nancy Stelle (Orosz űrhajósnő), Roger E. Fanter (Mesélő), Jesse Hotchkiss (Gördeszkás), Troy Mittleider (Tengerészgyalogos), Gunner Wright, Corey Richardson, Bradley Horne, William Eubank

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Szeretet, Love, Nancy Stelle (Orosz űrhajósnő), Jesse Hotchkiss (Gördeszkás), Gunner Wright (Lee Miller kapitány), Corey Richardson (McClain tábornok), Bradley Horne (Lee Briggs kapitány), Troy Mittleider (Tengerészgyalogos), Roger E. Fanter (Mesélő), William Eubank

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)

Star Wars: A Sith-ek bosszúja

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2005)

A majmok bolygója: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2010)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)