Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

The Expendables 2:  A feláldozhatók 2

The Expendables 2: A feláldozhatók 2 - (The expendables 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm The expendables 2 A feláldozhatók visszatértek, és ezúttal személyes ügyről van szó. Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Dézsma (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a kölyökkel (Liam Hemsworth) és Maggie-vel (Yu Nan) még bővülnek is, amikor Mr. Church (Bruce Willis) összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor csúnyán félremennek a dolgok, és egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött társaság elszántan zúzza-tizedeli az ellenséget, és közben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani.

Rendező: Simon West

Szereplők: Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Bruce Willis (Church), Arnold Schwarzenegger (Trench), Jean-Claude Van Damme (Jean Vilain), Jet Li (Yin Yang), Liam Hemsworth (Bill ´a kölyök´ Timmons), Chuck Norris (Booker), Dolph Lundgren (Gunnar Jensen), Scott Adkins (Hector), Terry Crews (Hale Caesar), Randy Couture (Toll Road), Nan Yu (Maggie), Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Simon West, Jason Statham

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Chuck Norris 77!!!

TV GO | 2017. 03. 10., 07:18

Van Damme újra a csúcsra tör!

TV GO | 2015. 02. 06., 16:40

Idén tényleg visszatér Schwarzenegger?

TV GO | 2017. 02. 17., 18:03

Föl, föl, ti rabjai a földnek!

Vajda Judit | 2015. 01. 10., 21:50

Kapcsolódó filmek

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)