Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Testről és Lélekről

Testről és Lélekről - (Testről és Lélekről)

Színes, magyar játékfilm (2017)

Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?

Rendező: Enyedi Ildikó

Szereplők: Enyedi Ildikó, Fodor Annamária, Borbély Alexandra (Mária), Morcsányi Géza (Endre), Schneider Zoltán (Jenő), Nagy Ervin (Sanyi), Tenki Réka (Klára), Bata Éva (Köves Jutka), Jordán Tamás (Mária orvosa)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Nagy Ervin, Schneider Zoltán, Jordán Tamás, Tenki Réka (Panni), A Testről és lélekről című filmet küldjük az Oscarra., Enyedi Ildikó, Annamária Fodor, Bata Éva

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)