Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Mikulás lova

A Mikulás lova - (Winky´s Horse)

Színes, szinkronizált, holland-belga családi film (2005)

Winky kínai kislány, aki édesanyjával Kínából Hollandiába repül édesapjához. Winky apukája már régóta itt él és nyitott egy kínai éttermet. Winky egyáltalán nem tud hollandul, s máris a mélyvízbe ugrik, hiszen iskolába kell járnia. A tanárnő segít neki, hogy minél hamarabb megtanulja ezt a furcsa nyelvet, ahogy Winky nevezi. Kezdetben nincsenek barátai, az iskolába menet észrevesz egy kis pónit a réten a busz ablakából. Egy napon, hazafelé menet találkozik a lovacskával, s azonnal jól megértik egymást, elválaszthatatlan jó barátok lesznek. Winky minden nap meglátogatja szeretett lovacskáját, s egyszer szeretné megmutatni új barátnőjének, de nem találják a réten. Winky elmegy a holland család farmjára, ahol kedvenc pónilovától búcsút kell venni, mert megöregedett. Winky nagyon szomorú, s a Mikulástól csak egyetlen egy kérése van, hogy ajándékozzon neki egy lovat.

Rendező: Mischa Kamp

Szereplők: Ebbie Tam (Winky Wong), Aaron Wan (Vader Winky), Hanyi Han (Winky Wong anyja), Sallie Harmsen (Sofie), Mamoun Elyounoussi (Samir)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: A Mikulás lova, Winky´s Horse, Mischa Kamp, Ebbie Tam, Ebbie Tam, Aaron Wan, Hanyi Han, Mischa Kamp

Megjelent: 2005

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)