Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rém hangosan és irtó közel

Rém hangosan és irtó közel - (Extremely Loud and Incredibly Close )

Színes, amerikai filmdráma (2011)

Oskar nem átlagos fiú. Amatőr feltaláló, felfedező, csillagász, zenész és ékszertervező. Imádott apja a 2001. szeptember 11-i terrortámadás idején az egyik toronyházban dolgozott. Fia a temetése után talál egy kulcsot, és meggyőződésévé válik, hogy apja hagyott számára egy üzenetet: csak meg kell találnia a zárat, melyet a kulcs nyit. Útnak indul: bebarangolja New Yorkot, sokféle emberrel ismerkedik meg, sokféle sorssal találkozik. Gyásszal, örömmel, szeretettel és gyűlölettel. Míg anyja egyre jobban bezárkózik saját gyászába, előtte új világok nyílnak meg: melyek talán segítenek, hogy elviselje az elviselhetetlennek tűnő veszteséget.

Rendező: Stephen Daldry

Szereplők: Stephen Daldry, Thomas Horn, Sandra Bullock (Oskar édesanyja), Thomas Horn (Oskar Schell), Tom Hanks (Thomas Schell Jr.), James Gandolfini (Ron), Max von Sydow (Thomas Schell Sr.), Jeffrey Wright (William Black), John Goodman (Stan), Hazelle Goodman (Hazelle Black), Viola Davis (Abby Black)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: John Goodman, Viola Davis, James Gandolfini, Jeffrey Wright (Muddy), Max von Sydow (narrátor), Extremely Loud and Incredibly Close , Hazelle Goodman

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)