Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Táncoló talpak 2.

Táncoló talpak 2. - (Happy Feet 2. )

Színes, magyarul beszélő, ausztrál animációs film (2011)

A legtöbb pingvin szebben dalol bármelyik csalogánynál, ám akadt köztük egy fura madár. Ha Topi énekel, megfagy körülötte a levegő. De ő már rég nem is erőlteti az ilyesmit, hiszen fantasztikus sztepptáncos lett belőle. Csakhogy a fiókák ritkán totyognak atyáik útján, az övé meg egyenesen koreofóbiás, vagyis semmiképpen sem hajlandó ritmusra lépkedni, és mindenféle táncot utál. Viszont neki is van egy nagy vágya: szeretne megtanulni repülni.

Rendező: George Miller

Szereplők: George Miller, Elijah Wood, Elijah Wood (Topi hangja), Pink (Gloria énekhangja), Sofía Vergara (Carmen hangja), Elizabeth Daily (Erik hangja), Robin Williams (Ramon/Lovelace hangja), Carlos Alazraqui (Nestor hangja), Magda Szubanski (Miss Viola hangja), Brad Pitt (Will hangja), Matt Damon (Bill hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Sofía Vergara, Elijah Wood (Zsákos Frodó), Matt Damon (Colin Sullivan), Robin Williams, Táncoló talpak, Brad Pitt (Jeffrey), Pink (Dede), Happy Feet 2. , Elizabeth Daily , Carlos Alazraqui, Magda Szubanski

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Újraírja az animációt ez a menő bábfilm

TV GO | 2015. 06. 27., 15:55

Kapcsolódó filmek

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Kung Fu Panda 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai családi animációs film (2016)

Így neveld a sárkányodat

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2010)