Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bébibumm

Bébibumm - (Telle mere, telle fille)

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Avril felnőni képtelen anyja nárcisztikus személyiségétől szenved, úgy érzi, mintha nem is anyja, hanem egy rakoncátlan lánya lenne. A helyzet akkor sem változik, amikor Avril terhes lesz. Anyja ugyanis erre is képes rálicitálni: bár a véletlennek köszönhetően, de ő is teherbe esik. Anya és lánya így együtt néz az áldott hónapok elé.

Rendező: Noemie Saglio

Szereplők: Noemie Saglio, Lambert Wilson, Juliette Binoche (Mado), Lambert Wilson (Marc Daursault), Camille Cottin (Avril), Catherine Jacob (Iréne), Jean-Luc Bideau (Debulac), Stefi Celma (Charlotte)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Stefi Celma , Telle mere, telle fille, Camille Cottin, Catherine Jacob, Jean-Luc Bideau

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft