Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Utórengés (feliratos)

Utórengés (feliratos) - (Aftershock )

Színes, feliratos, amerikai-chilei horror (2012)

Chilében minden megvan, ami kell: fantasztikus tájak, dögös csajok, jóképű pasik, ízletes borok és persze a legvadabb bulik. Tökéletes helyszín egy Gringo becenevű kissé boldogtalan amerikai turistának (Eli Roth), hogy két chilei haverjával (Ariel Levy, Nicolás Martínez) kieressze a gőzt. Jól is alakulnak a dolgok, az utazás maga a mennyország, az egyetlen szépséghiba tán, hogy egy csaj sem jön össze Gringónak. Nem sokkal később azonban megfordulni látszik a srácok szerencséje, amikor megismerkednek három csinos lánnyal: az orosz modell Irinával (Natasha Yarovenko), a vad és bulizós Kylie-val (Lorenza Izzo) és utóbbi komoly nővérével, Monicával (Osvárt Andrea). A lányok beleegyeznek, hogy elkísérik a fiúkat a Valparaíso nevű tengerparti városkába. Az újdonsült barátok remekül érzik magukat együtt, ám miközben egy diszkóban mulatnak, hatalmas földrengés rázza meg a várost.

Rendező: Nicolás López

Szereplők: Nicolás Martínez, Eli Roth, Ariel Levy, Nicolás López, Eli Roth (Gringo), Nicolás Martínez (Pollo), Ariel Levy (Ariel), Natasha Yarovenko (Irina), Lorenza Izzo (Kylie), Osvárt Andrea (Monica), Selena Gomez (Lisa), Marcial Tagle

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Selena Gomez, Aftershock , Nicolás López, Eli Roth, Nicolás Martínez, Ariel Levy , Natasha Yarovenko , Lorenza Izzo, Osvárt Andrea, Marcial Tagle

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Ezek a sztárok akár ikrek is lehetnének

TV GO | 2015. 09. 30., 00:20

Vigyázat, érkezik a hatalmas őscápa!

TV GO | 2015. 06. 20., 09:00

Kapcsolódó filmek

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

REC2

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2009)