Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Született motorosok

Született motorosok - (Born to ride)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Mike (Casper Van Dien, Csillagközi invázió) egy nap úgy dönt, hogy felpattan frissen kipofozott motorjára, és oldalán legjobb cimbijével, Alexszel (Patrick Muldoon, Csillagközi invázió) nyakába veszi az országutat. Igen ám, de azzal egyikőjük sem számolt, hogy a kiruccanás mellé politikai korrupció, zsarolás és piszkos pénz is jár, a duó ugyanis olyan bizonyíték birtokosává lesz, amely akár az életükbe kerülhet. Egész csapatnyi rosszfiú veszi üldözőbe a motorosokat, de szerencsére ők sem ma gurultak le a falvédőről. Az igazságosztó és a Mindenáron vesztes rendezőjének benzingőzös akciókomédiájában feltűnik William Forsythe (A szikla) és Theresa Russell (Vad vágyak) is.

Rendezők: James Fargo, James Fargo

Szereplők: Patrick Muldoon, Casper Van Dien, William Forsythe, James Fargo, Patrick Muldoon, Casper Van Dien, Casper Van Dien (Mike Callahan), Patrick Muldoon (Alex), William Forsythe (Jack Steele), Theresa Russell (Frances Callahan), Jack Maxwell (Vic), Branscombe Richmond (Dean), Jamison Jones (Gary)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Megjelent: 2011

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

47 Ronin

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (2013)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)