Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dunkirk - (Dunkirk)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol-francia történelmi dráma (2017)

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót - és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről...

Rendező: Christopher Nolan

Szereplők: Tom Hardy (Farrier), Cillian Murphy (vízből kimentett katona), Kenneth Branagh (Bolton parancsnok), James D'Arcy (Winnant kapitány), Mark Rylance (Dawcett), Harry Styles (Alex), Aneurin Barnard (Gibson)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Christopher Nolan, Tom Hardy, Aneurin Barnard (Mariah Mundi), Mark Rylance, James D'Arcy, Csapataink készenlétben: érkezik a Dunkirk , Dunkirk, Kenneth Branagh, Harry Styles

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Ők a 90. Oscar-gála díjazottjai

TV GO | 2018. 03. 05., 05:56

Oscar-jelölt filmek a TV GO-n

TV GO | 2018. 02. 05., 13:06

Kapcsolódó filmek

A viskó

Színes, magyarul beszélő amerikai filmdráma (2017)

Testről és Lélekről

Színes, magyar játékfilm (2017)

Egy kutya négy élete

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi dráma (2017)

Hegyek között

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)