Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dunkirk

Dunkirk - (Dunkirk)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol-francia történelmi dráma (2017)

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót - és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről...

Rendező: Christopher Nolan

Szereplők: Christopher Nolan, Tom Hardy (Farrier), Cillian Murphy (vízből kimentett katona), Kenneth Branagh (Bolton parancsnok), James D'Arcy (Winnant kapitány), Mark Rylance (Dawcett), Harry Styles (Alex), Aneurin Barnard (Gibson)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Christopher Nolan, Tom Hardy, Aneurin Barnard (Mariah Mundi), Mark Rylance, James D'Arcy, Csapataink készenlétben: érkezik a Dunkirk , Dunkirk, Kenneth Branagh, Harry Styles

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Ők a 90. Oscar-gála díjazottjai

TV GO | 2018. 03. 05., 05:56

Oscar-jelölt filmek a TV GO-n

TV GO | 2018. 02. 05., 13:06