Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Micimackó és a Zelefánt

Micimackó és a Zelefánt - (Pooh´s Heffalump Movie )

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2005)

A Százholdas Pagony békéjét súlyos lábak dobogása zavarja meg. Valami félelmetes közeledik! Ami pedig félelmetes, az talán a Zelefánt. A Zelefántot ugyan még senki sem látta, de már mindenki róla beszél. Régi barátaink, Micimackó, Malacka, Nyuszi, Tigris, Füles és a többiek a szörnyű eseményre készülnek: amikor szembe kell majd nézniük azzal, amiről mindenki tud valami fontosat, csak azt nem tudja senki, hogy mi lehet az. A Százholdas Pagony lakói elindulnak, hogy elfogják a rettegett lényt.

Rendező: Frank Nissen

Szereplők: Jim Cummings (Micimackó/Tigris hangja), Ken Sansom (Nyuszi hangja), John Fiedler (Malacka hangja), Brenda Blethyn (Zelefántmama hangja), Kath Soucie (Kanga hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Jim Cummings (Ray eredeti hangja), Pooh's Heffalump Movie , Frank Nissen, Ken Sansom, John Fiedler, Brenda Blethyn, Kath Soucie, Micimackó

Megjelent: 2005

Kapcsolódó cikkek