Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kingsman: A titkos szolgálat - (Kingsman: The Secret Service)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol akciófilm (2014)
  • 5

A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki (Taron Egerton) nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól – viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere (Colin Firth): ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér – de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. A szálak pedig egy őrült milliomoshoz (Samuel L. Jackson) vezetnek…

Rendező: Matthew Vaughn

Szereplők: Taron Egerton (Gary 'Töki' Unwin), Colin Firth (Harry Hart / Galahad), Samuel L. Jackson (Valentine), Michael Caine (Arthur), Mark Strong (Merlin), Jack Davenport (Lancelot), Sofia Boutella (Gazelle)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Michael Caine, Colin Firth (Bill Haydon), Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Jack Davenport, Mark Strong, Matthew Vaughn, Taron Egerton, Sofia Boutella, Kingsman: A titkos szolgálat, Kingsman: The Secret Service

Időtartam: 2 óra 3 perc

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Samuel L. Jackson megsúgta a világ végét?

TV GO | 2017. 12. 21., 18:30

Kapcsolódó filmek

A kém

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2015)

RAID - A törvény nemében

Színes, magyarul beszélő, francia akciófilm (2017)

A majmok bolygója: Háború

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2017)

Wonder Woman

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2017)