Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kisfiú meg az oroszlánok

A kisfiú meg az oroszlánok - (A kisfiú meg az oroszlánok)

Színes, magyar gyermekfilm (1977)

Színes, magyar gyermekfilm Lázár Ervin a mese és a valóság elemeit ötvöző történetében Peti beköltözteti az elhagyott pajtába az öreg oroszlánt, aki Bruckner Szigfrid névre hallgat. Peti később megsajnálja a magányos oroszlánt, és Viktor segítségével elindul kiszabadítani Szigfrid párját, Szilviát, aki egy cirkuszban raboskodik. Az akció sikerrel jár, de Peti apja úgy dönt, hogy lebontja a pajtát. Viktor és Gabriella mindent megtesznek, hogy a tervet megakadályozzák, végül Peti apja meggondolja magát és a kisfiú képzeletének lakói boldogan élhetnek az elhagyott pajtában tovább.

Rendező: Katkics Ilona

Szereplők: Feleki Kamill  (Bruckner Szigfrid), Dajka Margit  (Bruckner Szilvia), Márkus László  (Apa), Mészáros Márton  (Peti), Detre Annamária  (Gabriella), Bálint András  (Viktor), Esztergályos Cecília  (Arabella), Gyenge Árpád  (Balthazár), Feleki Kamil, Dayka Margit, Márkus László, Katkics Ilona

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1977

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

A Hanákné ügy

Fekete-fehér, magyar tévéjáték (1969)

Nóra

Színes, magyar tévéfilm (1986)

Csalódások

Magyar tévéfilm (1973)

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)