Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sötét óra

Sötét óra - (Dark Hour)

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2006)

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror Dark Hour Nukleáris háború sújtotta világunkban a túlélők a felszín alá rekedve élik mindennapjaikat. A kis csapat teljes izolációban létezik, föld alatti rejtekhelyüket el sem hagyhatják, mivel megfoghatatlan ellenségeik az életükre törnek. Az állandó félelemben létezés felőrli a csapat erejét, s mikor tartalékaik elfogynak, meghozzák döntésüket: el kell hagyniuk a biztonságos övezetet, hogy a mutánsokkal szembenézve ennivalóhoz jussanak. Felfegyverkeznek, s együtt haladnak a felszín felé, ám az ellenség sokkal erősebb, mint azt gondolták volna.

Rendező: Elio Quiroga

Szereplők: Silke (María), Omar Munoz (Jesús), Pepo Oliva (Judas), Carola Manzanares (Magda), Jorge Casalduero (Pedro), Omar Munoz, Pepo Oliva, Silke, Omar Munoz, Elio Quiroga

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Megjelent: 2006

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Motel (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai horror (2005)

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Halálosztag

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-horror (2017)

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)