Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A 25. birodalom

A 25. birodalom - (The 25th Reich)

Színes, ausztrál sci-fi (2012)

Színes, ausztrál sci-fi The 25th Reich A II. világháború idején öt amerikai katona Ausztráliában állomásozik, hogy egy titkos küldetés során, az időben utazva teljesítsék küldetésüket. Egyikük hibája folytán az időgép meghibásodik, s ők teljes zűrzavarban próbálnak alkalmazkodni a következményekhez. Mikor végre sikerül megjavítanuk a gépet, váratlanul 300 évet ugranak előre az időben. Ám itt a nácik már beteljesítették világuralomra törő álmaikat, s a Föld leigázása után Isten ellen fordulnának. Megmentheti-e öt elszánt katona a jövőt (egyben a múltat, s köztük minden pillanatot is) néhány fegyverrel, mikor velük szemben a csúcstechnológia teremtette, hatalmas robotok és űrhajók állnak?

Rendező: Stephen Amis

Szereplők: Jim Knobeloch (Donald O´Brian), Serge De Nardo (Carl Weaver), Angelo Salamanca (Roberto Barelli), Jak Wyld (Haywood Updike), Dan Balcaban (Eli Ishbak), Jim Knobeloch, Serge De Nardo, Angelo Salamanca, Stephen Amis

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Pitch Black - 22 évente sötétség

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2000)