Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A háború kísértetei - (Saints and Soldiers )

Színes, magyarul beszélő, amerikai háborús filmdráma (2003)

A film a második világháború idején játszódik a belga fronton. Négy amerikai és egy angol katona történetét meséli el, akik véletlenszerűen verődtek össze az ellenséges német vonalak mögött a hírhedt Malmedy mészárlás után, mely során hetven hadifoglyot lőttek halomra a belga Malmedy közelében.

Rendező: Ryan Little

Szereplők: Corbin Allred (Nathan ´Deacon´ Greer), Kirby Heyborne (Oberon Winley), Alexander Polinsky (Steven Gould), Larry Bagby (Shirl Kendrick), Peter Asle Holden (Gordon Gunderson)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Ryan Little, Larry Bagby, Saints and Soldiers , Corbin Allred, Kirby Heyborne, Alexander Polinsky, Peter Asle Holden

Megjelent: 2003

Kapcsolódó cikkek