Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vuk

Vuk - (Vuk)

Színes, magyar rajzfilm (1981)

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törtek a vadász és kutyái orra alá.

Rendező: Dargay Attila

Szereplők: Pogány Judit, Dargay Attila, Pogány Judit (Vuk gyerekhangja), Gyabronka József (Vuk felnőtt hangja), Csákányi László (Karak hangja), Bitskey Tibor (Mesélő), Földi Teri (Iny hangja), Szabó Gyula (Kag hangja), Szabó Sándor (Vahur hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Pogány Judit (mesélő), Csákányi László (bíró), Bitskey Tibor , Szabó Sándor, Dargay Attila, Gyabronka József, Földi Teri, Szabó Gyula

Megjelent: 1981

Kölcsönzési díj: 299 Ft

Kapcsolódó cikkek

Rajzfilm-ünneppel az őszi szünetbe

TV GO | 2016. 10. 28., 16:23

Kapcsolódó filmek

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Vuk

Színes, magyar rajzfilm (1981)

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)