Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mihaszna kalózok

Mihaszna kalózok - (The Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)

A félénk Elliot, a lusta Sedgewick és a beképzelt George pincértanulóként dolgozik az egyik étteremben, ahol színházi előadásokat is rendeznek. Ha zárás után befejezik az asztalok takarítását, ők a sztárok a reflektorfényben. Ha Elliot le tudná győzni a félénkségét, Sedgewickben lenne elég hajtóerő, George-nak pedig nagyobb lenne az önbizalma, akkor talán valóra válna az álmuk, hogy szerepeljenek a nagy kalózshow-ban. Egyik nap különös valami pottyan le az égből, három hőst keresve. Elliot, Sedgewick és George hamarosan a 17. században találja magát, hogy megmentsék a királyi családot a gonosz zsarnoktól.

Rendező: Mike Nawrocki

Szereplők: Phil Vischer (George hangja), Tim Hodge (Jolly hangja), Mike Nawrocki (Elliot hangja), Cam Clarke (Robert hangja), Keri Pisapia (Ellen hangja), Yuri Lowenthal (Alexander hangja), Laura Gerow (Eloise hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Cam Clarke, Yuri Lowenthal, Mihaszna kalózok, The Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie, Tim Hodge, Mike Nawrocki, Keri Pisapia, Laura Gerow, Mike Nawrocki

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft