Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tavasz, nyár, ősz

Tavasz, nyár, ősz - (Tavasz, nyár, ősz)

Színes, magyar tévéfilm (2006)

Egy gimnazista fiú napjait nem a tananyag biflázása tölti ki, hanem egy csinos asszony. A férj elutazik s a diák beköltözik a házaspár otthonába. A férj váratlanul betoppan. A fiú várja a végzetét, de semmi sem úgy történik, ahogyan azt ő elképzeli. A diák rádöbben, hogy a házaspár furcsa játékának volt csupán a részese. Egy férfi barátja lakását kéri kölcsön a légyottokhoz, egy elbűvölő hölgy a szerelem tárgya. A barát minden szerda délután eltávozik otthonából. Múlik az idő. Egyik önkéntes kimenője során, összetalálkozik barátjával és kiderül, hogy az már rég szakított régi szerelmével. Akkor ki vendégeskedik a férfinél? Nyomozni kezd, minden szerdán lesben áll. Meglepetések és fordulatok színesítik ezeket a jeleneteket. ...és egyszer, amikor hölgyvendége egyedül marad, beoson saját lakásába. Mégsem azt az asszonyt találja, akire számított? De számára is elkezdődik a boldog nyár... Két idősödő úr érkezik hajdani ifjúságuk színhelyére.

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó cikkek

Mire megvénülünk...

TV GO | 2016. 09. 11., 10:37

Kapcsolódó filmek

Csalódások

Magyar tévéfilm (1973)

A harmadik testőr

Színes, magyar tévéjáték (1995)

A tőr

Magyar tévéfilm (1962)

Kaméliás hölgy

Magyar tévéfilm (1987)