Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kaméliás hölgy

Kaméliás hölgy - (Kaméliás hölgy)

Magyar tévéfilm (1987)

Marguerite Gautier, a varrólányból lett gyönyörű párizsi kurtizán, beleszeret egy vidéki nemes szerény jövedelmű fiába. E lángoló szerelem hatására felhagy addigi életmódjával és vidékre költözik a fiúval. Anyagi gondjaik ellenére is felhőtlen boldogságukat az apa megjelenése szakítja félbe, aki arra kéri Margueritet, hogy a fiú érdekében szakítson szerelmével. Ekkor a lány visszatér Párizsba, s folytatja önpusztító életmódját, mely egészségére végzetes hatással van. Szerelme lelki fájdalmai csak fokozódnak, amikor kiderül az igazság: a lány feláldozta boldogságát a fiú karrierje érdekében. Ekkor azonban már késő. Armandra a lány halálának híre vár csak Párizsban.

Rendező: Szikora János

Szereplők: Martin Márta, Balog Judit, Sinkó László, Szikora János, Martin Márta (Prudence), Sinkó László (Jean Duval), Balog Judit (Nanine), Andorai Péter (Giray gróf), Kulka János (Gaston), Tallós Rita (Nichette), Tóth Enikő (Anais), Máté Gábor (Varville gróf), Eszenyi Enikő (Marguerite Gautier), Mertz Tibor (Armand Duval)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Címkék: Máté Gábor, Eszenyi Enikő, Kulka János, Sinkó László (Papa), Tóth Enikő, Tallós Rita, Martin Márta, Balog Judit, Andorai Péter, Mertz Tibor

Megjelent: 1987

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

A tőr

Magyar tévéfilm (1962)

Csalódások

Magyar tévéfilm (1973)

Hölgyek és Urak

Magyar tévéfilm (1991)

Párbaj

Az ellenfelek, (1980)